- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.201
Sen hala konusuyonmuAyy kiskanc gaci. Len elimdekinden bikmisim bide sen cikma basima.
İyiyim prensesim:)sen nasılsınAblam benim kanim da hepinize kayniyoonasilsin iyimisin
Ayy utanirmista yirim yirim
EvetSen hala konusuyonmu
Cok sukur ablam yuvarlanip gidiyoz iste:)İyiyim prensesim:)sen nasılsın
Aman bi yerlerini kırma:)Cok sukur ablam yuvarlanip gidiyoz iste:)
Tamam.
Kiz ben nasi verecem bu fazlaliklari. Hergun bisiler yapiyom. Elim durmuyo. Acili ekmek yaptim bide kek onu yiyom simdi.Tamam.
Boğazını tutarsanız en azından suanki koloni korursun ondan sonrada fazlaliklar için ne yapacağımızı dusunuruzKiz ben nasi verecem bu fazlaliklari. Hergun bisiler yapiyom. Elim durmuyo. Acili ekmek yaptim bide kek onu yiyom simdi.
Fazlaligin varmis gibi konusma len. Yav iste zaten bogazimi tutsam sıkınti olmicak. Bu gidisle kilo alacam ben yaBoğazını tutarsanız en azından suanki koloni korursun ondan sonrada fazlaliklar için ne yapacağımızı dusunuruz
Haha allahim ben seni aramam be. Adresini napiim. Bide gelecemde oturacam. Zehirlersin kiz sen beni:)zey-mur kız geçen kendi kendine dedimki numaralarinizida versek ordanda konusuuz falan diye dusundum sonra o gece rüyamda bi kız varmış ben oba ev adresimi vermiştim gelmiş oturmuş bizim eve bunaltmis yanı kendi kendime diyimmi iyice tanımadan evini niye gosterdiysem bu hep gelecek hetalde bana dedimevren bana mesaj yolluyor sanırım
Kız bende aldım iki kilo e emziriyorum acikiyosun.mecbur yicen ama hafif şeylerle geçiştir hamur işini birakFazlaligin varmis gibi konusma len. Yav iste zaten bogazimi tutsam sıkınti olmicak. Bu gidisle kilo alacam ben ya
Ay ne bilim rüya isteHaha allahim ben seni aramam be. Adresini napiim. Bide gelecemde oturacam. Zehirlersin kiz sen beni:)
Ay ole yapmak lazim da nerdeeeKız bende aldım iki kilo e emziriyorum acikiyosun.mecbur yicen ama hafif şeylerle geçiştir hamur işini birak
Nasil girmissem bilincaltina. Korkma kiz gelmem sizin eve. Biliyon bana ankara dokunuyo:)Ay ne bilim rüya iste
Oglanada hafif şeyler hazırla o zamanAy ole yapmak lazim da nerdeeeagzimimi bantlasam ki. Ya birazda seyden oluyo. Benim oglan abur cubur yemesin diye evde hazirliim diyom. Kendimde yiyom.
Onuda yapiyom. Hergun ayni sey olmuyo iste. Benim acilen spor falan yapmam lazimOglanada hafif şeyler hazırla o zaman
Vaktin olursa yapOnuda yapiyom. Hergun ayni sey olmuyo iste. Benim acilen spor falan yapmam lazim
Iste sorun orda. Bitek gece cocuklari uyutunca firsatim oluyo. Ondada canim cikmis oldugundan halim olmuyoVaktin olursa yap