GURBETCiLER DURAGI:)

zey-mur kız geçen kendi kendine dedimki numaralarinizida versek ordanda konusuuz falan diye dusundum sonra o gece rüyamda bi kız varmış ben oba ev adresimi vermiştim gelmiş oturmuş bizim eve bunaltmis yanı kendi kendime diyimmi iyice tanımadan evini niye gosterdiysem bu hep gelecek hetalde bana dedim:KK48: evren bana mesaj yolluyor sanırım:KK70:

zey-mur kız geçen kendi kendine dedimki numaralarinizida versek ordanda konusuuz falan diye dusundum sonra o gece rüyamda bi kız varmış ben oba ev adresimi vermiştim gelmiş oturmuş bizim eve bunaltmis yanı kendi kendime diyimmi iyice tanımadan evini niye gosterdiysem bu hep gelecek hetalde bana dedim:KK48: evren bana mesaj yolluyor sanırım:KK70:
Haha allahim ben seni aramam be. Adresini napiim. Bide gelecemde oturacam. Zehirlersin kiz sen beni:)

Kız bende aldım iki kilo e emziriyorum acikiyosun.mecbur yicen ama hafif şeylerle geçiştir hamur işini birak
Ay ole yapmak lazim da nerdeee:KK43: agzimimi bantlasam ki. Ya birazda seyden oluyo. Benim oglan abur cubur yemesin diye evde hazirliim diyom. Kendimde yiyom.

X