- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.221
Ben akşam yediden sonra düşük pille calisiyorumIste sorun orda. Bitek gece cocuklari uyutunca firsatim oluyo. Ondada canim cikmis oldugundan halim olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben akşam yediden sonra düşük pille calisiyorumIste sorun orda. Bitek gece cocuklari uyutunca firsatim oluyo. Ondada canim cikmis oldugundan halim olmuyo
Benim dusuk pil moduna gecmem cok zor. Oglum sagolsun kizi emzirirken hop hop yapalin diye bacagima yapisiyo. Dusuk pille calis calisabilirsenBen akşam yediden sonra düşük pille calisiyorum
Yoo bana gayet normal geldin niyeki acepmanda yuva yapmis sogut daalliiinaaa amaann ammmaannnyavrusunu sinek kapmiss goordunmuuuamanin yandimm tiridine tirindine tirdinee bandimmmbedavami sandin para virip aldimmmohh ohh yandannnben kafayi syirdim herall
Yoo bana gayet normal geldin niyeki acep
Kendim calip kendim oynuyomhep boyleyim varyaa evin icinde hem soyler hem oynarimbenimki de der aha sana gene geldiler hic gitmiyolarki habari yokYoo bana gayet normal geldin niyeki acep
Allah kecilerini daim etsinKendim calip kendim oynuyomhep boyleyim varyaa evin icinde hem soyler hem oynarimbenimki de der aha sana gene geldiler hic gitmiyolarki habari yok
Cok sukur iyilik senden ne haber?
Hee aminn kuzum cumlemizinAllah kecilerini daim etsin
Benden de iydir nasıl Fransada havalarCok sukur iyilik senden ne haber?
Gunesli bugun cok sukur ee senin oaralarda nasil bacumyagmurun kizi olmusun..bende gunesin kizimemnun oldum sekerimBenden de iydir nasıl Fransada havalar
Vee aleykum selamm gozum hosgeldinnerelerden geliyon de hele:)sELAMUN aLEYKUM Kızanlar,gurbet ellerden ..
Sende mi koptun mazef
En son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyok ama aslen BursalıyımVee aleykum selamm gozum hosgeldinnerelerden geliyon de hele:)
Vayy hemserimmokadar ip ucu verdim bitanesi bilemeditopragim nassinEn son konuşmana yakın yerden. K.maraştan geliyok ama aslen Bursalıyım
Bursa antalyayami yakinVayy hemserimmokadar ip ucu verdim bitanesi bilemeditopragim nassin
En son adana demistim la ben sen antalyadami kaldinBursa antalyayami yakin