- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.181
naneelimoonn nerelerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır mazefimBebek pek iyi değil
Gene kabiz essek sipasi.üstelik uyumuyorHayırdır mazefim
Çözüm ağrı dağının tepesindeki anka kuşunun tugunde deseler gidecek valla.sen nasılsın ablaŞimdikiler uykusuz herhalde.Ben gelip karnını ovayım,belki fayda eder
İyiyim prensesim:).Bebişe üzüldüm.İnş en kısa zamanda kabızlığıda gazıda geçerÇözüm ağrı dağının tepesindeki anka kuşunun tugunde deseler gidecek valla.sen nasılsın abla
SananeNasilsin Elif abla
İyiyim zeymur prensesim:)Nasilsin Elif abla
Bana maydonoz diyene bak. Sanami sordum. Iki kisi konusurken ne diye 3. Oluyon lafaSanane
Geldim burdayim sirinimnaneelimoonn nerelerdesin
Olmaz. Nerde hareket orda bereketzey-mur gel kiz bu tarafa az yerinizde durun topik topik sizi topluyoruz la
Lan turşu seni birtek ben ilgilendirir birtek bana nasılsın diye soracaksin o kadar ulannBana maydonoz diyene bak. Sanami sordum. Iki kisi konusurken ne diye 3. Oluyon lafa
Ayy kiskanc gaci. Len elimdekinden bikmisim bide sen cikma basima.Lan turşu seni birtek ben ilgilendirir birtek bana nasılsın diye soracaksin o kadar ulann
ŞirinimBirden kanım kaynadı:)Lan turşu seni birtek ben ilgilendirir birtek bana nasılsın diye soracaksin o kadar ulann
Ablam benim kanim da hepinize kayniyoonasilsin iyimisinŞirinimBirden kanım kaynadı:)
ŞirinimBirden kanım kaynadı:)