- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.341
Nasilsin sinavlar nasildi..?Maraba
Diyet grublarina katilmaya korkuyom bol bol ceza alirim diye
Sen kac kilosun ki ? Ben 70-72Diyet grublarina katilmaya korkuyom bol bol ceza alirim diye
Benim 62kilomSen kac kilosun ki ? Ben 70-72
Benim 62kilom165 boyum 56_58 kilo olsam iyi olur
kuzu nasılsın? oralar nasıl sıcak mı dün yağmur yağdı ankaraya
yok canım duymadım nereden aldın içki mi buKiz dukan birasini duydunmu? Dun ictim bugun bir kilo gitmis
Degilmis aayna :) yapalim mi yesil cayli sodali bir sey :)yok canım duymadım nereden aldın içki mi bu
Yalan söylüyor yanına sıfır ekle bulursun onun kilosunu.istersen sana onun resmini paylasayimkovalicam simdi seni.
Yalan söylüyor yanına sıfır ekle bulursun onun kilosunu.istersen sana onun resmini paylasayim
Yok canim yapamıyoruz.ama niyetimde yoktu zaten. Küçük bir pasta alıp mum ufletup sonrada sevebileceği yerlere goturcez.o günü ona atircaz yani.parti yapınca o hariç herkesle ilgileniyorsun bir anlamı kalmıyor
Yok kiz alkolsuz yesil cay limon suyu soda karisimi kendin yapiyosun kardesim bahsetti int. Var bakarsinyok canım duymadım nereden aldın içki mi bu
tamam canım onu da deneyim olmadıYok kiz alkolsuz yesil cay limon suyu soda karisimi kendin yapiyosun kardesim bahsetti int. Var bakarsin
Ben evdeyim suan tatlım. . İzinliyim. Ev işi, çocuklar derken hoooooop akşam oluyor. Dün pertim çıktı resmen... sen bebişi doğur, patikler köpeği olsun onunburada da şimdi yağmur yağıyor canım serinledi evet canım çok sıkı devam etmem lazım şu kiloları vermeye inşallah kilolar gitmedikçe bebek de gelmeyecek sanırım gülüm..
hayırlısıyla sağlıcakla bebişim de gelsin her yere hamişim diye yazacağım eee artık patikler de sizden derimay benim bebeğim çok nazlı çıktı ya işler yoğun mu canım bir yandan ben de kpss de çalışıyorum ya kafam çok dallandı budaklandı ama çok ders çalışmalıyım memuriyet şart oldu
Kıs sen Nerelerdesin?Hey kizlar selamlar
Kıs sen Nerelerdesin?
İyiydi canım , dün tercihlerimi yaptım hayırlısı artık :) sen nasılsın?Nasilsin sinavlar nasildi..?
burda da sel oldu görmüşsündür. İyiyim şükür sen nasılsınkuzu nasılsın? oralar nasıl sıcak mı dün yağmur yağdı ankaraya