- 19 Ekim 2015
- 161
- 260
- 28
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.361
Arkadaşlar Belçika da oturan var mı? Bi şey sormak istiyorum da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım, iyiyim bende. Evde izin yapıyorum. . Sen anla artık izin derken. Sende ne var ne yok? Yoktun epeydir?Sen nasilsin OriginalNIKITA ?
Oda dert mi sekerim? Alırsın ehliyeti, yine gelirsin nolacak? Almanyadasın dimi? Aman kilo yu dert etme , ettik te noldu ? Sal gitsin. Akşamları dikkat et yeterNikim Holanda'lim. Zayiflayip ehliyet alip geleyim dedim. Kilo aldim , ehliyet alamadim döneyim dedim en sonunda
He He ol sen 56 .ol . La havle, anlacım sen zaten mikemmel kilodasin, lütfen diyete bulaşmasan diyorum?Benim 62kilom 165 boyum 56_58 kilo olsam iyi olur
evet almanya'yadayim. Vallah artik takicam. Ev isi bitmiyor anliyorum iyi tatiller diyeyim ben de kendimi evime adiyacam artik. Iyi bir ev hanimi degilim. :/ artk recel yapmak , yogurt mayalamak vs istiyorum. Hem vakit gecer evdeOda dert mi sekerim? Alırsın ehliyeti, yine gelirsin nolacak? Almanyadasın dimi? Aman kilo yu dert etme , ettik te noldu ? Sal gitsin. Akşamları dikkat et yeter
gobekten kurtulmak istiyorum, kilom iyi aslindaHe He ol sen 56 .ol . La havle, anlacım sen zaten mikemmel kilodasin, lütfen diyete bulaşmasan diyorum?
Hadi hayirlisi olsun :) iyim bende, calisiyorum,ufaklikla ugrasiyom,İyiydi canım , dün tercihlerimi yaptım hayırlısı artık :) sen nasılsın?
Hee cay ictimmnaneelimoonn la caymi ictin
Dogum gunu kutlu olsun prensesinYok
Yok canim yapamıyoruz.ama niyetimde yoktu zaten. Küçük bir pasta alıp mum ufletup sonrada sevebileceği yerlere goturcez.o günü ona atircaz yani.parti yapınca o hariç herkesle ilgileniyorsun bir anlamı kalmıyor
Hep aynı bahaneMazef beni etiketlemesen hic haberim olmayacak yahu bildirim gelmiyor la bana
Amin canım.insallah.yarin doğum günü.erken kutladin.Dogum gunu kutlu olsun prensesin
Allah saglikli huzurlu omurler versin insallah canim:)
Kiz ne bahanesi be, etiket le alintiHep aynı bahane
Olsun canim yarinda kutlarimAmin canım.insallah.yarin doğum günü.erken kutladin.
Kazene sorsana bir yada muneyeKiz ne bahanesi be, etiket le alinti
Yapilmadigi zaman bana bildirim gelmiyor
Bende anlamiyorum ki
Aynen soracam,dogum gununu yaptinizmi kiz?Kazene sorsana bir yada muneye