- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.301
Ahaha az daha kayip ilani verrecektik demisti
Aman yavrum eksik kalsinben aliskin degilim bu hallere seviyom kiz seni cadi
Ahaha az daha kayip ilani verrecektik demistiKoremanya
Iyiyim tatlim cok sukur tasindim bende iste is guc derken baya uzak kaldim sen nasilsîn iyimisin kuzum?
Allah iyilik saglik versin kuzum,daha tatil olmadimi orda?iyiki geldin canim
bende iyiyim, kuzularda iyi cok sukur, tatil kapida, seviniyorlar tabi , operler ellerinden.
is ev arasinda dolaniyorum bende ..
Turkiyeye'ye ziyarete geleceklerden havlu bekliyorum
O zaman lokum getirsinler barikiz allah davul etmesin seni havlunun en guzeli turkiyede zaten
yarin son canim, ondan sonra bende tatile cikiyorum ama , burdayiz. TR ye gittik geldik nisan sonunda.Allah iyilik saglik versin kuzum,daha tatil olmadimi orda?
Gecen hafta tatil oldu bizde,izin varmi bu sene tatlim?
Biz bu sene kaliciyiz
Iyi bari ne guzel en guzel zamanda gidip gelmissîn valla yazin asiri sicak oluyor tr:)yarin son canim, ondan sonra bende tatile cikiyorum ama , burdayiz. TR ye gittik geldik nisan sonunda.
yaptik iznimizi .
yazin buradayighh..
Mazef havlumu ? hihihi ..kis nörüyon? iyimin?
Aman napim canım anca koşturuyorum.sen nasılsınyarin son canim, ondan sonra bende tatile cikiyorum ama , burdayiz. TR ye gittik geldik nisan sonunda.
yaptik iznimizi .
yazin buradayighh..
Mazef havlumu ? hihihi ..kis nörüyon? iyimin?
yaniyolarmis kiz ...eltim imdaat diye bagiriyoruz diodu gecen .Iyi bari ne guzel en guzel zamanda gidip gelmissîn valla yazin asiri sicak oluyor tr:)
Iyi tatiller kuzum tadini cikar dinlen bol bol
iiyiyim bende mazocum, ayni sukur, yarin son mesai, sonra bi iki hafta izne ayriliyorum, bi dinleneyim guzelce.Aman napim canım anca koşturuyorum.sen nasılsın
Yok canim ben gecen yaz gitmistim bu yaz burdayiz, kalabalik olunca da oyle her seneye gidilemiyor malesef baya pahaliya mal oluyor...kore gidiyor haftaya sanirsam heralde onunla.karistirdinyaniyolarmis kiz ...eltim imdaat diye bagiriyoruz diodu gecen .
biz orda iken gercekten cok guzel idi... hatta bikac kez yagmur da yagmisti.. cok guzeldi yaa ... özledim hemencik.
e ben senin tatile gidecegini dusunuyordum, karistirdim galiba baskasi ile.
Benim zipirla ister istemez koşturuyorsun. Bacak ağrısıyla yatıp bacak ağrısıyla kalkıyorum.iiyiyim bende mazocum, ayni sukur, yarin son mesai, sonra bi iki hafta izne ayriliyorum, bi dinleneyim guzelce.
cokta kosturma Mazef ya, gecen bi agirdan aldim bilionmu, sonucta yapilacak , ha bugun ha yarin diye teselli ettim ,iyi geldi heee.
Olabilir valla, aman gitsin ya, bura yaz çekilmiyorYok canim ben gecen yaz gitmistim bu yaz burdayiz, kalabalik olunca da oyle her seneye gidilemiyor malesef baya pahaliya mal oluyor...kore gidiyor haftaya sanirsam heralde onunla.karistirdin
Senin rahatsızliginda vardı. . Küçük cocukla mecbur evet.. sen yinede çokta şaapma heBenim zipirla ister istemez koşturuyorsun. Bacak ağrısıyla yatıp bacak ağrısıyla kalkıyorum.
iyidir aaynacim, sen nasilsin? ne var ne yok? noldu o is?kızlar nasılsınız?
canım rejimdeyim hala bakalım yumurtlama zamanları bu sıralar 2.5 kilo verdim işte 10 günde falan canım...iyidir aaynacim, sen nasilsin? ne var ne yok? noldu o is?