GURBETCiLER DURAGI:)

Ahaha az daha kayip ilani verrecektik demisti Koremanya
Iyiyim tatlim cok sukur tasindim bende iste is guc derken baya uzak kaldim sen nasilsîn iyimisin kuzum?
iyiki geldin canim

bende iyiyim, kuzularda iyi cok sukur, tatil kapida, seviniyorlar tabi , operler ellerinden.
is ev arasinda dolaniyorum bende ..

Allah iyilik saglik versin kuzum,daha tatil olmadimi orda?
Gecen hafta tatil oldu bizde,izin varmi bu sene tatlim?
Biz bu sene kaliciyiz
yarin son canim, ondan sonra bende tatile cikiyorum ama , burdayiz. TR ye gittik geldik nisan sonunda.
yaptik iznimizi .
yazin buradayighh..

Mazef havlumu ? hihihi ..kis nörüyon? iyimin?

yarin son canim, ondan sonra bende tatile cikiyorum ama , burdayiz. TR ye gittik geldik nisan sonunda.
yaptik iznimizi .
yazin buradayighh..

Mazef havlumu ? hihihi ..kis nörüyon? iyimin?
Iyi bari ne guzel en guzel zamanda gidip gelmissîn valla yazin asiri sicak oluyor tr:)
Iyi tatiller kuzum tadini cikar dinlen bol bol

Iyi bari ne guzel en guzel zamanda gidip gelmissîn valla yazin asiri sicak oluyor tr:)
Iyi tatiller kuzum tadini cikar dinlen bol bol
yaniyolarmis kiz ...eltim imdaat diye bagiriyoruz diodu gecen .
biz orda iken gercekten cok guzel idi... hatta bikac kez yagmur da yagmisti.. cok guzeldi yaa ... özledim hemencik.
e ben senin tatile gidecegini dusunuyordum, karistirdim galiba baskasi ile.

Yok canim ben gecen yaz gitmistim bu yaz burdayiz, kalabalik olunca da oyle her seneye gidilemiyor malesef baya pahaliya mal oluyor...kore gidiyor haftaya sanirsam heralde onunla.karistirdin

iiyiyim bende mazocum, ayni sukur, yarin son mesai, sonra bi iki hafta izne ayriliyorum, bi dinleneyim guzelce.

cokta kosturma Mazef ya, gecen bi agirdan aldim bilionmu, sonucta yapilacak , ha bugun ha yarin diye teselli ettim ,iyi geldi heee.
Benim zipirla ister istemez koşturuyorsun. Bacak ağrısıyla yatıp bacak ağrısıyla kalkıyorum.

iyidir aaynacim, sen nasilsin? ne var ne yok? noldu o is?
canım rejimdeyim hala bakalım yumurtlama zamanları bu sıralar 2.5 kilo verdim işte 10 günde falan canım...
sen neler yapıyorsun canım burada hamileyim diye yazarım gülüm ya senin işler nasıl yoğun mu havalar çok sıcak burada orada nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…