GURBETCiLER DURAGI:)

canım rejimdeyim hala bakalım yumurtlama zamanları bu sıralar 2.5 kilo verdim işte 10 günde falan canım...
sen neler yapıyorsun canım burada hamileyim diye yazarım gülüm ya senin işler nasıl yoğun mu havalar çok sıcak burada orada nasıl?
2.5 kilo iyi valla , gayreti bırakmadan devam et tatlım. Bende bıraktığın gibiyim , havalarda baya değişik, az evvel yağmur yağacak gibi oldu.. Güneş açtı. Çok sıcak diyemiyecegim, cok şükür. Orda nasıl şimdi?

2.5 kilo iyi valla , gayreti bırakmadan devam et tatlım. Bende bıraktığın gibiyim , havalarda baya değişik, az evvel yağmur yağacak gibi oldu.. Güneş açtı. Çok sıcak diyemiyecegim, cok şükür. Orda nasıl şimdi?
burada da şimdi yağmur yağıyor canım serinledi evet canım çok sıkı devam etmem lazım şu kiloları vermeye inşallah kilolar gitmedikçe bebek de gelmeyecek sanırım gülüm..
hayırlısıyla sağlıcakla bebişim de gelsin her yere hamişim diye yazacağım eee artık patikler de sizden derim :KK70::KK70::KK70::KK70: ay benim bebeğim çok nazlı çıktı ya işler yoğun mu canım bir yandan ben de kpss de çalışıyorum ya kafam çok dallandı budaklandı ama çok ders çalışmalıyım memuriyet şart oldu

burada da şimdi yağmur yağıyor canım serinledi evet canım çok sıkı devam etmem lazım şu kiloları vermeye inşallah kilolar gitmedikçe bebek de gelmeyecek sanırım gülüm..
hayırlısıyla sağlıcakla bebişim de gelsin her yere hamişim diye yazacağım eee artık patikler de sizden derim :KK70::KK70::KK70::KK70: ay benim bebeğim çok nazlı çıktı ya işler yoğun mu canım bir yandan ben de kpss de çalışıyorum ya kafam çok dallandı budaklandı ama çok ders çalışmalıyım memuriyet şart oldu
Kiz dukan birasini duydunmu? Dun ictim bugun bir kilo gitmis:eek:

Slm nerelerdesin? Yesil cay iki kasik, 750ml kaynamis suda demliyoz, yarim limon suyu sıkıp icine atiyoruz, bir sise soda karistirp iciyoz, yemeklerden once ictim ben, renginden dolayi bira diyolar galiba:KK48:

Buralardayim. Bir kac gün önce döndüm . Hayatimda bazi seyleri yoluna koyacaktim. Hic bir degisiklik yapmadan döndüm :-) bu tarif harikaymis not edecem :KK66:

X