- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.321
2.5 kilo iyi valla , gayreti bırakmadan devam et tatlım. Bende bıraktığın gibiyim , havalarda baya değişik, az evvel yağmur yağacak gibi oldu.. Güneş açtı. Çok sıcak diyemiyecegim, cok şükür. Orda nasıl şimdi?canım rejimdeyim hala bakalım yumurtlama zamanları bu sıralar 2.5 kilo verdim işte 10 günde falan canım...
sen neler yapıyorsun canım burada hamileyim diye yazarım gülüm ya senin işler nasıl yoğun mu havalar çok sıcak burada orada nasıl?
burada da şimdi yağmur yağıyor canım serinledi evet canım çok sıkı devam etmem lazım şu kiloları vermeye inşallah kilolar gitmedikçe bebek de gelmeyecek sanırım gülüm..2.5 kilo iyi valla , gayreti bırakmadan devam et tatlım. Bende bıraktığın gibiyim , havalarda baya değişik, az evvel yağmur yağacak gibi oldu.. Güneş açtı. Çok sıcak diyemiyecegim, cok şükür. Orda nasıl şimdi?
Kiz dukan birasini duydunmu? Dun ictim bugun bir kilo gitmisburada da şimdi yağmur yağıyor canım serinledi evet canım çok sıkı devam etmem lazım şu kiloları vermeye inşallah kilolar gitmedikçe bebek de gelmeyecek sanırım gülüm..
hayırlısıyla sağlıcakla bebişim de gelsin her yere hamişim diye yazacağım eee artık patikler de sizden derimay benim bebeğim çok nazlı çıktı ya işler yoğun mu canım bir yandan ben de kpss de çalışıyorum ya kafam çok dallandı budaklandı ama çok ders çalışmalıyım memuriyet şart oldu
Alköllü mü ? Duymadim. Nasilsin?Kiz dukan birasini duydunmu? Dun ictim bugun bir kilo gitmis
Slm nerelerdesin? Yesil cay iki kasik, 750ml kaynamis suda demliyoz, yarim limon suyu sıkıp icine atiyoruz, bir sise soda karistirp iciyoz, yemeklerden once ictim ben, renginden dolayi bira diyolar galibaAlköllü mü ? Duymadim. Nasilsin?
Sea seee
Uyumamışsın
Ahhaha ramazanda bende mola vermiştim. Her pazartesi başlamaya niyetleniyorum sadeceevet her gece erken yatacam sabah erken uyanip spor yapacam diyorum ama istikrarli bir sekilde yapmiyorum .
Buyrun benim
MarabaBuyrun benim
Slm nerelerdesin? Yesil cay iki kasik, 750ml kaynamis suda demliyoz, yarim limon suyu sıkıp icine atiyoruz, bir sise soda karistirp iciyoz, yemeklerden once ictim ben, renginden dolayi bira diyolar galiba
Ahhaha ramazanda bende mola vermiştim. Her pazartesi başlamaya niyetleniyorum sadece
Aaa yarın pazartesi
Hakkinda hayirlisi.konu ne bilmiyorum istedigin gibi olur hersey. Evet. Icilmiyecek bisey degil 15 iceceksin hergunBuralardayim. Bir kac gün önce döndüm . Hayatimda bazi seyleri yoluna koyacaktim. Hic bir degisiklik yapmadan döndümbu tarif harikaymis not edecem