- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.281
Oyy kurban oldugum yaradanaaklımı aldın
Sagol tatlim insallah:)insallah sende seneye gidersin canım.
Yeni evinin tadını çıkar bu sene yavrularınla, eşinle. :*
Gitsen ayrı, gitmesen ayrı sorun.
Tam sevdiklerine alışıyorsun sonra geri dönüyorsun. Bir gözün daima orada kalıyor.
öyle malesef ama ne yapalım bizim kaderimizde gurbete yazılmışSagol tatlim insallah:)
Aynen haklisin bir yere ait olamama durumu mevcut biz gurbetcilerde ne yazikki
SaOooo merabayın, kimleri görüyorum
evet çok merak ettimOyy kurban oldugum yaradanacokmu merak ettin beni:)iyiyim cok sukur kuzum yeni evdi tasinmasi cocuklarin okullariydi derken baya yogundum anliyacagin...sen nasilsin bakalim squat nasil gidiyor kiz ben baya eridim ya eritti beni bu isler
Aynen kader arkadasim ne yapalim rabbim huzur saglik mutluluk versin gerisi bos alistik gurbet ellere zatenöyle malesef ama ne yapalım bizim kaderimizde gurbete yazılmış
Okullar kapandımı oralarda, karneler nasıl yavruların?
Sadicim zaten senaryo yazmada bir numaradirSa
evet çok merak ettim
Sadıcın halvettedir dedi baktık halvet değil bu iş , tatil dedi tatilde değil marah ettik
Neyse geldin şükür sağ salim
Arada bir aklına eserse iki zılgıtlayıp gidiyorSadicim zaten senaryo yazmada bir numaradir
Onada kizginim zaten darginimugruyormu o bari?
Cok sukur kuzum aranizdayim artik
Saclarini yolacam gelirseeArada bir aklına eserse iki zılgıtlayıp gidiyor
Halvete girecek kocamı var la bendeSaclarini yolacam gelirseesaka maka onuda ozledim yaa desene oda kayiplarda halvete o girmis olmasin
Iyi yumruk salliyosun heHalvete girecek kocamı var la bendeonu geçtim bende halmi var ne anacam lan adını.geri dönersen kapımız açık gittiysen gitmissindir.arda kurksuzle adını andık işte.yeni evin hayırlı olsun
Aha gelmişSaclarini yolacam gelirseesaka maka onuda ozledim yaa desene oda kayiplarda halvete o girmis olmasin
Iyi yumruk salliyosun heyerden yere vurdun la ne diyosam.sevdigimden diyorum sadic hemen cellanlenme kocana ne oldu kiz sutladinmi yoksa
Sagol sadicim en guzelleri seni olsun
Haklisin aslinda canim haber vermeliydim ama bizim bu ev meselesi birden bire ortaya cikti ve inan bana hic firsatim olmadi hem arada girer yazarim diye dusunmustum olmadi malasef...sanki sen hic kaybolmuyosun cicimsenin sorunun ne biliyormusun? Gideceğin zaman haber vermiyor olman.ondan sonra ben sizi çok özledim. Hadi len ordan burda sen hariç herkes bir yere gideceği zaman haber veriyor Disipline Girmis BirKadin öyle degilmi
Kızım ben kaybolmuyorum.cocuktan giremiyorum bazen giriyorum yazamiyorumHaklisin aslinda canim haber vermeliydim ama bizim bu ev meselesi birden bire ortaya cikti ve inan bana hic firsatim olmadi hem arada girer yazarim diye dusunmustum olmadi malasef...sanki sen hic kaybolmuyosun cicim
Hadi opeyimde barisalim kuzum surat yapma artik be
Tamam kizim sakin ol biraz anliyorum seni yavrum takiliyorum sadece:)Kızım ben kaybolmuyorum.cocuktan giremiyorum bazen giriyorum yazamiyorum
İsmi lazım değilim yokluğunu aratmayim dedimTamam kizim sakin ol biraz anliyorum seni yavrum takiliyorum sadece:)
Sende ism lazim degil birileri gibi aliniyosun hemenhuymu degistirdin kizim mazefe don kendine gel
Aman yavrum eksik kalsinİsmi lazım değilim yokluğunu aratmayim dedim