GURBETCiLER DURAGI:)

Sagol tatlim insallah:)
Aynen haklisin bir yere ait olamama durumu mevcut biz gurbetcilerde ne yazikki

Oooo merabayın, kimleri görüyorum
Sa
Oyy kurban oldugum yaradana cokmu merak ettin beni:)iyiyim cok sukur kuzum yeni evdi tasinmasi cocuklarin okullariydi derken baya yogundum anliyacagin...sen nasilsin bakalim squat nasil gidiyor kiz ben baya eridim ya eritti beni bu isler
evet çok merak ettim
Sadıcın halvettedir dedi baktık halvet değil bu iş , tatil dedi tatilde değil marah ettik
Neyse geldin şükür sağ salim

öyle malesef ama ne yapalım bizim kaderimizde gurbete yazılmış
Okullar kapandımı oralarda, karneler nasıl yavruların?
Aynen kader arkadasim ne yapalim rabbim huzur saglik mutluluk versin gerisi bos alistik gurbet ellere zaten
7 sinde tatil oldu burda miniklerin zaten karne derdi direk gecisbuyuklerinde iyiydi cok sukur gectiler onlarda

Saclarini yolacam gelirseesaka maka onuda ozledim yaa desene oda kayiplardahalvete o girmis olmasin
Halvete girecek kocamı var la bende onu geçtim bende halmi var ne anacam lan adını.geri dönersen kapımız açık gittiysen gitmissindir.arda kurksuzle adını andık işte.yeni evin hayırlı olsun

Halvete girecek kocamı var la bende onu geçtim bende halmi var ne anacam lan adını.geri dönersen kapımız açık gittiysen gitmissindir.arda kurksuzle adını andık işte.yeni evin hayırlı olsun
Iyi yumruk salliyosun heyerden yere vurdun la ne diyosam.sevdigimden diyorum sadic hemen cellanlenmekocana ne oldu kiz sutladinmi yoksa
Sagol sadicim en guzelleri seni olsun

Iyi yumruk salliyosun heyerden yere vurdun la ne diyosam.sevdigimden diyorum sadic hemen cellanlenmekocana ne oldu kiz sutladinmi yoksa
Sagol sadicim en guzelleri seni olsun
senin sorunun ne biliyormusun? Gideceğin zaman haber vermiyor olman.ondan sonra ben sizi çok özledim. Hadi len ordan burda sen hariç herkes bir yere gideceği zaman haber veriyor Disipline Girmis BirKadin öyle degilmi

senin sorunun ne biliyormusun? Gideceğin zaman haber vermiyor olman.ondan sonra ben sizi çok özledim. Hadi len ordan burda sen hariç herkes bir yere gideceği zaman haber veriyor Disipline Girmis BirKadin öyle degilmi
Haklisin aslinda canim haber vermeliydim ama bizim bu ev meselesi birden bire ortaya cikti ve inan bana hic firsatim olmadi hem arada girer yazarim diye dusunmustum olmadi malasef...sanki sen hic kaybolmuyosun cicim
Hadi opeyimde barisalim kuzum surat yapma artik be

Kızım ben kaybolmuyorum.cocuktan giremiyorum bazen giriyorum yazamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…