- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.241
İyiyim cnm sen nasılsın?Disipline Girmis BirKadin napiyorsun canım geçmiş olsun. Bu dişler zaten haftasonunu ramazan ayını bayramları gecenin kör saatlerini çok sever benimde dişçiye gitmem lazımmış yıldır erteliyorum
Dişçi ne diyor bu durumaİyiyim cnm sen nasılsın?
Yahu kötü oluyorum tüm gün diye oruç tutmadım bugün , hiç sesi çıkmadı.gerçi sabahtan ağrıdı haplandım yine
Acmammi hem cevizli hem fıstıklı. Senin geleceğini bildiğim için bide kuzu kestim.kos gel kız. Hayırlı bayramlar ellerinden öperim. Lisaninda her yerini isirip operim
Ellerine saglik.bir kuzu anca yeter zaten.Acmammi hem cevizli hem fıstıklı. Senin geleceğini bildiğim için bide kuzu kestim.kos gel kız. Hayırlı bayramlar ellerinden öperim. Lisaninda her yerini isirip operim
hayirli bayramlar !Hepinize iyi bayramlar kızlar hepinizi öpüyorum
kizlar yok ruya3462,Merhaba kızlar nasılsınızz :)
kizlar arazi canim,kızlar nasılsınız?
idare eder canım pazar günü geldik memleketten canımızzı çok sıktılar memlekette artık kaynım falan iyice fesatlığını gösterdi canımkizlar arazi canim,
sen nasilsin bakalim? nasil gidiyor??? iyimisin?
Haha aynen oyle olmus :)) ıyım saol sen nasılsınkizlar yok ruya3462,
sen nasilsin? topikte in cin ciritte finalleri oynuyor
ne diosun???idare eder canım pazar günü geldik memleketten canımızzı çok sıktılar memlekette artık kaynım falan iyice fesatlığını gösterdi canım
kpss çalışıyorum canım atanamadıkça seviniyorlar
yoksa sendemi nick ini degisenlerdensin?? kimsin gi sen?Haha aynen oyle olmus :)) ıyım saol sen nasılsın
evet canım derse başladım rejime başladım bunlar bebeğimiz olmadıkça da seviniyorlardurne diosun???kötü yaa... aldirma bosver. taksan nolacak ?iyice sevinecekler dimi? bosver canim sen .
iyi olmaya bak ! calismaya devam et.