- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.261
sessiz buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha hayir onlardan degilim :))) ben aranıza yenı katılanlardandım :))yoksa sendemi nick ini degisenlerdensin?? kimsin gi sen?
bosver ttatlim ya... en guzeli umursamamak, zaten ilahi adalet er gec tecelli ediyor , ha oyle ha boyle. herkes hakettigini gorecek ..sen yoluna bakevet canım derse başladım rejime başladım bunlar bebeğimiz olmadıkça da seviniyorlardur
okadar kisi nickini degistiki, kim kim diye sasirir oldum, zaten kimse bakmaz oldu , tatilde millet zaarHaha hayir onlardan degilim :))) ben aranıza yenı katılanlardandım :))
4 günde 1.5 kilo verdim canımbosver ttatlim ya... en guzeli umursamamak, zaten ilahi adalet er gec tecelli ediyor , ha oyle ha boyle. herkes hakettigini gorecek ..sen yoluna bak
Aman yaraabbbimmmm gözlerime inanamıyorummmmmmmmSelamlar sevgiler canlarimm benim uzuun bir aradan sonra yine sizinleyim merhaba yavru kuslarim
Disipline Girmis BirKadin nick deigismis ama kurksuz galibabeni kesin bogacak bu kadin@aaynaa OriginalNIKITA basbelasiyim Mazef sana kustum ben sadicyoklugumda hic adimi bilem anmamissïn@Koremanya daha adini sayamadiklarim hepiciginizi coooookkk ozledimm beee
Oldurrr beniii kuzuuummm gebertt beniiihakettim anacim ayyyy nasil ozlemisim kiz sizii gozlerim doldu inanirmisinAman yaraabbbimmmm gözlerime inanamıyorummmmmmmm
Seni öldürücem
Nerdesin seennn
Neden yoktun diyeceksiniz haklisiniz kuzularim;-)
Evimi tasidim baya bir ugrastirdi yerlesmek yeni yere adepte olmak,cocuklarin okullari degisti cok bitkin dustum o siralar varya aynaya bakipta kendime nasilsin bile diyemiyordum
Ama cok sukur alistik yerlestik malum tatilede girdik bu sene turkiyede yok fransayi bekleyecez
Iste velhasil mesele budur simdi sirayla bogun beni
Merhaba canım Nerelerdesin bende kpss çalışıyorum rejim yapıyorumAha aaynaa da olmamis ya la kuzummm
Sagol tatlim benim en guzelleri sizin olsun:))Kız çok merak ettik valla seni.
Hayırlı olsun yeni evin. Güle güle oturun.
Senin gectigin evrelerden bende gectigim icin seni çok iyi anlıyorum canım
Merhaba kuzum iyiyim cok sukur ev tasidim bende haliyle yorgunluk var biraz ama sizlerle atarim yorgunlugu biseycigim kalmazMerhaba canım Nerelerdesin bende kpss çalışıyorum rejim yapıyorum
Aminnn Canım insallah.Sagol tatlim benim en guzelleri sizin olsun:))
Oyle valla ya ne cok yorulmusum ama degdi con sukur rabbim herkese hayal ettigi huzurlu mutlu saglikli yillar gecirecegi yuvalar evler nasip etsin insallah
Sen nasilsin kuzum neler yapiyosun bakalim?pro yapmisin sende yakismis:)
Aaa masallah ya ne guzel turkiyeye gidiyorsun demek cok sevindim tatlim)Aminnn Canım insallah.
Bende iyim canım. Nasip olursa bu hafta Türkiye yolcusuyuz. Izin telaşı, alışveriş, koşuşturuyorum.
Bir hafta önce bizde tasındık, cok zordu, yoruldum. Dinlenemeden de izin hazirligina başladım. Ne yaşiyorum farkında degilim artık :)
aklımı aldınOldurrr beniii kuzuuummm gebertt beniiihakettim anacim ayyyy nasil ozlemisim kiz sizii gozlerim doldu inanirmisin
Geelll bir kocaamaaannn sarilayim sana
insallah sende seneye gidersin canım.Aaa masallah ya ne guzel turkiyeye gidiyorsun demek cok sevindim tatlim)
Insallah harika bir tatil gecirirsiniz ailecek:)ben bu sene buralardayim artik seneye allah izin verirse
Oooo merabayın, kimleri görüyorumaklımı aldın