GURBETCiLER DURAGI:)

Neden yoktun diyeceksiniz haklisiniz kuzularim;-)
Evimi tasidim baya bir ugrastirdi yerlesmek yeni yere adepte olmak,cocuklarin okullari degisti cok bitkin dustum o siralar varya aynaya bakipta kendime nasilsin bile diyemiyordum:KK53:
Ama cok sukur alistik yerlestik malum tatilede girdik bu sene turkiyede yok :KK51:fransayi bekleyecez :KK53:
Iste velhasil mesele budur simdi sirayla bogun beni:KK70:

Neden yoktun diyeceksiniz haklisiniz kuzularim;-)
Evimi tasidim baya bir ugrastirdi yerlesmek yeni yere adepte olmak,cocuklarin okullari degisti cok bitkin dustum o siralar varya aynaya bakipta kendime nasilsin bile diyemiyordum:KK53:
Ama cok sukur alistik yerlestik malum tatilede girdik bu sene turkiyede yok :KK51:fransayi bekleyecez :KK53:
Iste velhasil mesele budur simdi sirayla bogun beni:KK70:

Kız çok merak ettik valla seni.
Hayırlı olsun yeni evin. Güle güle oturun.
Senin gectigin evrelerden bende gectigim icin seni çok iyi anlıyorum canım

Kız çok merak ettik valla seni.
Hayırlı olsun yeni evin. Güle güle oturun.
Senin gectigin evrelerden bende gectigim icin seni çok iyi anlıyorum canım
Sagol tatlim benim en guzelleri sizin olsun:))
Oyle valla ya ne cok yorulmusum ama degdi con sukur rabbim herkese hayal ettigi huzurlu mutlu saglikli yillar gecirecegi yuvalar evler nasip etsin insallah:KK66:
Sen nasilsin kuzum neler yapiyosun bakalim?pro yapmisin sende yakismis:)

Sagol tatlim benim en guzelleri sizin olsun:))
Oyle valla ya ne cok yorulmusum ama degdi con sukur rabbim herkese hayal ettigi huzurlu mutlu saglikli yillar gecirecegi yuvalar evler nasip etsin insallah:KK66:
Sen nasilsin kuzum neler yapiyosun bakalim?pro yapmisin sende yakismis:)
Aminnn Canım insallah.

Bende iyim canım. Nasip olursa bu hafta Türkiye yolcusuyuz. Izin telaşı, alışveriş, koşuşturuyorum.

Bir hafta önce bizde tasındık, cok zordu, yoruldum. Dinlenemeden de izin hazirligina başladım. Ne yaşiyorum farkında degilim artık :)

Aminnn Canım insallah.

Bende iyim canım. Nasip olursa bu hafta Türkiye yolcusuyuz. Izin telaşı, alışveriş, koşuşturuyorum.

Bir hafta önce bizde tasındık, cok zordu, yoruldum. Dinlenemeden de izin hazirligina başladım. Ne yaşiyorum farkında degilim artık :)
Aaa masallah ya ne guzel turkiyeye gidiyorsun demek cok sevindim tatlim:KK66:)
Insallah harika bir tatil gecirirsiniz ailecek:)ben bu sene buralardayim artik seneye allah izin verirse:KK66:

Aaa masallah ya ne guzel turkiyeye gidiyorsun demek cok sevindim tatlim:KK66:)
Insallah harika bir tatil gecirirsiniz ailecek:)ben bu sene buralardayim artik seneye allah izin verirse:KK66:
insallah sende seneye gidersin canım.
Yeni evinin tadını çıkar bu sene yavrularınla, eşinle. :*
Gitsen ayrı, gitmesen ayrı sorun.
Tam sevdiklerine alışıyorsun sonra geri dönüyorsun. Bir gözün daima orada kalıyor.

X