-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.221
6 aydır bu işin içindeyim...network işi.çok da güzel bir ekip kurdum.mercedes A180 hakettimNe işi canım? Anlatsana
ben de iyiyim canım uğraşıyorum öyle ben de ramazandan sonra iyice derse başlarım kpss için ramazanda kalabalık çok oldu çok şükür de çalışmaya zaman olmadı bakalım..Canım iyi şükür pazar son sınavım var, sen nasılsın?
ben hiç bilmiyorum bu işi tam açar mısın ne kadar kazanıyorsun ki canım ben ünv mezunuyum mesela atanamadım kitap almam lazım en azından kaynak falan ...Sadece gördüğüm kadarıyla işi yanlış anlatanlar var...ben profesonel olarak bu işin içindeyim.amacım asla başka bişey değil.belki birilerinin hayatına dokunabilirim diye düşündüm
5. Ayımda 2226tl prim kaZandım.Türkiye şartlarında çok iyi.almanyada bu seviyede 1000euro sabit prim veriyolar...tabiki üstünü kazanmak da sizin elinizde sınır yok...kimsenin kaybedeceği bi durum söz konusu değil...en azından ben böyle biri değilim...öyle olsa tüm yakınlarımı bu işe dahil etmeye çalışmazdım...ben hiç bilmiyorum bu işi tam açar mısın ne kadar kazanıyorsun ki canım ben ünv mezunuyum mesela atanamadım kitap almam lazım en azından kaynak falan ...
para kazanmak isterim ben de mesela ama bu iş nasıl oluyor netten araştırayım
tamam da , network derken? az anlat yaptigin isi. ben pek bisey anlamadimSadece gördüğüm kadarıyla işi yanlış anlatanlar var...ben profesonel olarak bu işin içindeyim.amacım asla başka bişey değil.belki birilerinin hayatına dokunabilirim diye düşündüm
Ürün denemek İsteyen ya da iş olarak yapmak isteyenleri iş ortağı yapıyorum ve ekibimi büyütüyorum kısaca böyle.sadece kullanmak isteyenleri de iş ortağı yapıyorum ve %40 indirimli alıyor.herkes memnun yanitamam da , network derken? az anlat yaptigin isi. ben pek bisey anlamadim
inşallah canım teşekkür ederimBasarilar hersey istedigin gibi olur insallah
yok canım 11 temmuzda hepsi açıklanacakben de iyiyim canım uğraşıyorum öyle ben de ramazandan sonra iyice derse başlarım kpss için ramazanda kalabalık çok oldu çok şükür de çalışmaya zaman olmadı bakalım..
açıklanan var mı sınavlarında nasıl
amin canım inşallah kuzum hepsinden geçmişsindirinşallah canım teşekkür ederim
yok canım 11 temmuzda hepsi açıklanacak
Allah yardımcın olsun
İnşallah canım yaamin canım inşallah kuzum hepsinden geçmişsindir
evet yok ben de merak ettim birkaç kez daha yazdım ama telefonla görüşen yok mu hiç onunlaİnşallah canım ya
Naneden hala ses yok, görüşen kimse yokmuydu içinizden
Yok herhalde kızlar yazardı yoksaevet yok ben de merak ettim birkaç kez daha yazdım ama telefonla görüşen yok mu hiç onunla
evet sanırım canım inşallah kötü bir şey yokturYok herhalde kızlar yazardı yoksa
Fransa'da hava çok sicakmis.oruc tutuyorsa canı kalmamıştır onun.bayramdan sonra gelir o.
caniiiim,,,iyiyim cok sukur, sen nasilsin??? naber?OriginalNIKITA kuzu ne haber
ben de iyiyim canım oturuyorum bir hafta kaldı bata kasık ağrım bayağı var kuzumcaniiiim,,,iyiyim cok sukur, sen nasilsin??? naber?
ayyy hade insallah canim benimm, hayirli haberlerle gel ..ben de iyiyim canım oturuyorum bir hafta kaldı bata kasık ağrım bayağı var kuzum
bugün ben de kalkamadım yerimden hep uyku hali vardı canım..ayyy hade insallah canim benimm, hayirli haberlerle gel ..
bende bugun varya, kafami zor tutuyorum . uykum cok agir bastirdi ... bi ara basimin icine sanki igne sokuyorlar gibi oldu. mubarek ramazan gidiyor diye uzgunum ama... mahfoldu uykumda