GURBETCiLER DURAGI:)

Ne işi canım? Anlatsana
6 aydır bu işin içindeyim...network işi.çok da güzel bir ekip kurdum.mercedes A180 hakettim:halay:kendi maaşımdan daha cok da prim hakediyorum:KK56:geleceğimi farkı planlayabiliyorum artık...Almanyada çok daha hızlı ilerleme şansı sunuyo şirket.çünkü bir Alman sağlık ve güzellik Şirketi:KK16:ürünlerinin kalitesi desen kıyas kabul etmeyecek derecede...bi yatırıma da gerek yok...sermayesiz ticaret aslında.sizi hiç bişeye mecbur tutmuyo...sadece çalışan kazanıyo bu işte:KK66:böyle keyifli bir iş işte:KK200:belki sizlerde bnm gibi şansınızı denemek istersiniz diye düşündüm,bambaşka bir hayat planlıyabiliyorum ben artık....

Sadece gördüğüm kadarıyla işi yanlış anlatanlar var...ben profesonel olarak bu işin içindeyim.amacım asla başka bişey değil.belki birilerinin hayatına dokunabilirim diye düşündüm:KK200:

Sadece gördüğüm kadarıyla işi yanlış anlatanlar var...ben profesonel olarak bu işin içindeyim.amacım asla başka bişey değil.belki birilerinin hayatına dokunabilirim diye düşündüm:KK200:
ben hiç bilmiyorum bu işi tam açar mısın ne kadar kazanıyorsun ki canım ben ünv mezunuyum mesela atanamadım kitap almam lazım en azından kaynak falan ...
para kazanmak isterim ben de mesela ama bu iş nasıl oluyor netten araştırayım

ben hiç bilmiyorum bu işi tam açar mısın ne kadar kazanıyorsun ki canım ben ünv mezunuyum mesela atanamadım kitap almam lazım en azından kaynak falan ...
para kazanmak isterim ben de mesela ama bu iş nasıl oluyor netten araştırayım
5. Ayımda 2226tl prim kaZandım.Türkiye şartlarında çok iyi.almanyada bu seviyede 1000euro sabit prim veriyolar...tabiki üstünü kazanmak da sizin elinizde sınır yok...kimsenin kaybedeceği bi durum söz konusu değil...en azından ben böyle biri değilim...öyle olsa tüm yakınlarımı bu işe dahil etmeye çalışmazdım...

Basarilar hersey istedigin gibi olur insallah
inşallah canım teşekkür ederim :KK19:

ben de iyiyim canım uğraşıyorum öyle ben de ramazandan sonra iyice derse başlarım kpss için ramazanda kalabalık çok oldu çok şükür de çalışmaya zaman olmadı bakalım..
açıklanan var mı sınavlarında nasıl
yok canım 11 temmuzda hepsi açıklanacak:KK54:
Allah yardımcın olsun

ben de iyiyim canım oturuyorum bir hafta kaldı bata kasık ağrım bayağı var kuzum
ayyy hade insallah canim benimm, hayirli haberlerle gel ..
bende bugun varya, kafami zor tutuyorum . uykum cok agir bastirdi ... bi ara basimin icine sanki igne sokuyorlar gibi oldu. mubarek ramazan gidiyor diye uzgunum ama... mahfoldu uykumda

ayyy hade insallah canim benimm, hayirli haberlerle gel ..
bende bugun varya, kafami zor tutuyorum . uykum cok agir bastirdi ... bi ara basimin icine sanki igne sokuyorlar gibi oldu. mubarek ramazan gidiyor diye uzgunum ama... mahfoldu uykumda
bugün ben de kalkamadım yerimden hep uyku hali vardı canım..
bilmiyorum kuzum ya inan geçen ay da böyle ağrımıştı hayıt suyu içiyorum ot o şifa oluyordur inşallah diyorum canım

X