GURBETCiLER DURAGI:)

iyim canim. Allaha şükür, bir sorunum sıkıntım yok. Evde cocuklarla ugrasip duruyorum.
Sende ne var ne yok. Calısıyormusun?
oo kolay gelsin canim, he ya isteyim ben..
dün evdeydim .. bi yorulmusum , bugun gec basladim ise , cocuklari biraktim okula ,tekrar gelip yattim uyudum, 13te ise basladim bugun, o uyku iyi geldi .
yogunum ya ... haftasonu insallah iyi dinlenirim . firsat bulsam film izlicem, malum...hintlilerin baya uzun , resmen firsat kolluyorum.

Bi film izlemistim 3 saat sürmüstü.
Kore film-dizilerinden firsat bulursam, arada bende bakiniyorum hint filmlerine.

Arkadaşlar merhaba Ben yeni üye oldum öyle rastgele başlıklarda geziniyordum.aranızdaki arkdşlık ne kadar güzel yaben almanyada değilim türkiyede yaşıyorum buarada

Bi film izlemistim 3 saat sürmüstü.
Kore film-dizilerinden firsat bulursam, arada bende bakiniyorum hint filmlerine.
ben cok seviyorum hintlileri .... müzikli dansli olmayanlari izlemek daha iyi tabi ama, o danslilarda cok güzel oluyor yahu benim kucuk oglan heveslenip aynisini yapmaya calisiyordu gecen ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…