GURBETCiLER DURAGI:)

Orucu boldum canım malum nedenden.sali günü doktora gidicem kontrol için.salidan sonra geri başlarim.oksuruk kesilmezse baslamam çünkü çok pis bir öksürük. İnşallah geçicidir.srn nasılsın.nasil gidiyor.
ayyy...mazo cok gecmis olsun canim benim... umarim gecerde , orucun etkilenmez ...

Banada alerji gibi geliyor cunku benim sipada iki haftayı gecgindir öksürüyor. Benim öbür hastalıkta öksürük yapıyor ama bu öksürük dediğin gibi gıcık şeklinde sanki boğazına kum gelir gibi.su ve zencefili şekerle biraz rahatliyorum.bu havalar ne zaman düzelecek güzel ankaram
benimde oyle rahatsizligim vardi , birkac alerjik vaka ile alakali imis. hani astma hastalarinin oksijen tüpleri olur ya, kucucuk, avuca sigabilenlerden, ondan yazdi doktor. O iyi geliyor, tikamiyor beni. Gittinmi doktora caniM?

benimde oyle rahatsizligim vardi , birkac alerjik vaka ile alakali imis. hani astma hastalarinin oksijen tüpleri olur ya, kucucuk, avuca sigabilenlerden, ondan yazdi doktor. O iyi geliyor, tikamiyor beni. Gittinmi doktora caniM?
Dün sarkoidoz için kontrole gittim. Cigerkerde birşey yok dedi.gecmezse alerji için giderim.

X