- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.161
Kocisim dayanamadı öksürük şurubu almaya gittibenim de bu sene ara ara durup dururken çok gıcık tuttu sanki genzim kaşınıyor gibi havalardan alerjik bir durum sanırım bence de canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocisim dayanamadı öksürük şurubu almaya gittibenim de bu sene ara ara durup dururken çok gıcık tuttu sanki genzim kaşınıyor gibi havalardan alerjik bir durum sanırım bence de canım
ALLAH RAZI OLSUN ondan o zaman canım sağolsın şifa olsun sanaKocisim dayanamadı öksürük şurubu almaya gitti
Sana ne diyecem bende bı kitap var her anneye lazım diye. İçinde bebek için dualar var istersen sana yazayimmiALLAH RAZI OLSUN ondan o zaman canım sağolsın şifa olsun sana
soguk espiri yaptiydim anlamadinkanadali35 evet verem olmuşum.doktir dediki biri seni verem etmiş arkadaşlarını iyi seç dedi
ay canım yaz çok sevinirim...Sana ne diyecem bende bı kitap var her anneye lazım diye. İçinde bebek için dualar var istersen sana yazayimmi
Bende soğuk espirine daha soğuk bir espiriyle cevap verdim istesoguk espiri yaptiydim anlamadin
Nerde bu kız ya
cocuklariyla mesgul galibaNerde bu kız ya
Nerdeyse 1 ayy oldu amacocuklariyla mesgul galiba
Turkiyeyemi geldi acaba bahsettimi bilmiyorum,Nerdeyse 1 ayy oldu ama
ayyy...mazo cok gecmis olsun canim benim... umarim gecerde , orucun etkilenmez ...Orucu boldum canım malum nedenden.sali günü doktora gidicem kontrol için.salidan sonra geri başlarim.oksuruk kesilmezse baslamam çünkü çok pis bir öksürük. İnşallah geçicidir.srn nasılsın.nasil gidiyor.
benimde oyle rahatsizligim vardi , birkac alerjik vaka ile alakali imis. hani astma hastalarinin oksijen tüpleri olur ya, kucucuk, avuca sigabilenlerden, ondan yazdi doktor. O iyi geliyor, tikamiyor beni. Gittinmi doktora caniM?Banada alerji gibi geliyor cunku benim sipada iki haftayı gecgindir öksürüyor. Benim öbür hastalıkta öksürük yapıyor ama bu öksürük dediğin gibi gıcık şeklinde sanki boğazına kum gelir gibi.su ve zencefili şekerle biraz rahatliyorum.bu havalar ne zaman düzelecek güzel ankaram
Dün sarkoidoz için kontrole gittim. Cigerkerde birşey yok dedi.gecmezse alerji için giderim.benimde oyle rahatsizligim vardi , birkac alerjik vaka ile alakali imis. hani astma hastalarinin oksijen tüpleri olur ya, kucucuk, avuca sigabilenlerden, ondan yazdi doktor. O iyi geliyor, tikamiyor beni. Gittinmi doktora caniM?
Seni görene kadar çok iyiydikSlm kizlar nasilsiniz
Seni görene kadar çok iyiydik
Kendi sohbet topigimi acimda görsün o