GURBETCiLER DURAGI:)

üzülme tatlı arkadasım, vakti daha gelmemiş demek ki. Zamanı geldiginde gelecek annesinin kucaklarina:***
oy benim cimcime kardeşim ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah vakti gelmiştir gülüm yakın zamanda hayırlarla sağlıcakla olur inşallah çok yaklaştı diyorum içten içe burada hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazacağım ALLAH'IN izniyle gülüm inşallah amin

Insallah canım benim. Tez vakitte, hayirlisiyla gelir insallah. Ne kadar istedigini cok iyi biliyorum.

Bir tane 19 aylik bir kizim var. gencim guzelim 36 yasinda dogurdum
gençsin tabii canım sen benden erken evlenmişsin gülüm ALLAH'IM inşallah bir de hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat da verir inşallah sana da bana da amin kızlar ne tatlı olur cicili bicili giydirmek ismi ne canım

ALLAH KORUSUN kuzucan ..ramazan nasıl geçiyor gülüm nasılsun
Orucu boldum canım malum nedenden.sali günü doktora gidicem kontrol için.salidan sonra geri başlarim.oksuruk kesilmezse baslamam çünkü çok pis bir öksürük. İnşallah geçicidir.srn nasılsın.nasil gidiyor.

ben de iyiyim canım bazen beni de gıcık tutar gibi öksürük tutuyor bu sene başladı bu acaba bir şeye alerjik bir durum oluyorda bu geniz yüzünden öksürüyorum dedim

ben de iyiyim canım bazen beni de gıcık tutar gibi öksürük tutuyor bu sene başladı bu acaba bir şeye alerjik bir durum oluyorda bu geniz yüzünden öksürüyorum dedim
Banada alerji gibi geliyor cunku benim sipada iki haftayı gecgindir öksürüyor. Benim öbür hastalıkta öksürük yapıyor ama bu öksürük dediğin gibi gıcık şeklinde sanki boğazına kum gelir gibi.su ve zencefili şekerle biraz rahatliyorum.bu havalar ne zaman düzelecek güzel ankaram

benim de bu sene ara ara durup dururken çok gıcık tuttu sanki genzim kaşınıyor gibi havalardan alerjik bir durum sanırım bence de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…