- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.141
kolay değil beklemek canım benim de 3 sene oldu ALLAH o kadar bekletmesin canım kolay değil siz nasıl sabretmişsinizUzulme zaman geldiginde gelir annesi beklemeyi ve sabretmeyi ogreneceksin 10 sene bekledim bende
Verem miÖksürüyorum
Amin insallah beklemezsiniz okadar cabucak kavussursun sacred dervis muradina ermis :)kolay değil beklemek canım benim de 3 sene oldu ALLAH o kadar bekletmesin canım kolay değil siz nasıl sabretmişsiniz
kaç çocuğun var canım kaç yaşında anne oldun ben 33 oldum ALLAH evlatlarından güldürsün seni canım sağolasın duan içinAmin insallah beklemezsiniz okadar cabucak kavussursun sacred dervis muradina ermis :)
üzülme tatlı arkadasım, vakti daha gelmemiş demek ki. Zamanı geldiginde gelecek annesinin kucaklarina:***iyiyim canım benim dua ediyorum kendime de sizlere de cnım nazlı bebeğim gelmedi bir türlü ona biraz üzültülüyüm
oy benim cimcime kardeşim ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah vakti gelmiştir gülüm yakın zamanda hayırlarla sağlıcakla olur inşallah çok yaklaştı diyorum içten içe burada hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazacağım ALLAH'IN izniyle gülüm inşallah aminüzülme tatlı arkadasım, vakti daha gelmemiş demek ki. Zamanı geldiginde gelecek annesinin kucaklarina:***
Insallah canım benim. Tez vakitte, hayirlisiyla gelir insallah. Ne kadar istedigini cok iyi biliyorum.oy benim cimcime kardeşim ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah vakti gelmiştir gülüm yakın zamanda hayırlarla sağlıcakla olur inşallah çok yaklaştı diyorum içten içe burada hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazacağım ALLAH'IN izniyle gülüm inşallah amin
Ay canım benim ALLAH RAZI OLSUN..Insallah canım benim. Tez vakitte, hayirlisiyla gelir insallah. Ne kadar istedigini cok iyi biliyorum.
Bir tane 19 aylik bir kizim var.kaç çocuğun var canım kaç yaşında anne oldun ben 33 oldum ALLAH evlatlarından güldürsün seni canım sağolasın duan için
gençsin tabii canım sen benden erken evlenmişsin gülüm ALLAH'IM inşallah bir de hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat da verir inşallah sana da bana da amin kızlar ne tatlı olur cicili bicili giydirmek ismi ne canımBir tane 19 aylik bir kizim var.gencim guzelim 36 yasinda dogurdum
Amin. Lisa ezgigençsin tabii canım sen benden erken evlenmişsin gülüm ALLAH'IM inşallah bir de hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat da verir inşallah sana da bana da amin kızlar ne tatlı olur cicili bicili giydirmek ismi ne canım
ALLAH'IM evladının bahtını da güzel etsin inşallah canım darısı hayırlarla sağlıcakla bana inşallah tedavi ile mi oldu canımAmin. Lisa ezgi
Amin cumlemizin. Yok bi sorun yoktu tedavisiz oldu. Zamanini beklemis :) sen de en kisa zamanda kavussursun insallahALLAH'IM evladının bahtını da güzel etsin inşallah canım darısı hayırlarla sağlıcakla bana inşallah tedavi ile mi oldu canım
ay canım benim inşallah hayırlarla bana da nasip olur bakalım sabrediyorum az kaldı diye hissediyorum bakalımAmin cumlemizin. Yok bi sorun yoktu tedavisiz oldu. Zamanini beklemis :) sen de en kisa zamanda kavussursun insallah
ALLAH KORUSUN kuzucan ..ramazan nasıl geçiyor gülüm nasılsun
Orucu boldum canım malum nedenden.sali günü doktora gidicem kontrol için.salidan sonra geri başlarim.oksuruk kesilmezse baslamam çünkü çok pis bir öksürük. İnşallah geçicidir.srn nasılsın.nasil gidiyor.ALLAH KORUSUN kuzucan ..ramazan nasıl geçiyor gülüm nasılsun
ben de iyiyim canım bazen beni de gıcık tutar gibi öksürük tutuyor bu sene başladı bu acaba bir şeye alerjik bir durum oluyorda bu geniz yüzünden öksürüyorum dedimOrucu boldum canım malum nedenden.sali günü doktora gidicem kontrol için.salidan sonra geri başlarim.oksuruk kesilmezse baslamam çünkü çok pis bir öksürük. İnşallah geçicidir.srn nasılsın.nasil gidiyor.
Banada alerji gibi geliyor cunku benim sipada iki haftayı gecgindir öksürüyor. Benim öbür hastalıkta öksürük yapıyor ama bu öksürük dediğin gibi gıcık şeklinde sanki boğazına kum gelir gibi.su ve zencefili şekerle biraz rahatliyorum.bu havalar ne zaman düzelecek güzel ankaramben de iyiyim canım bazen beni de gıcık tutar gibi öksürük tutuyor bu sene başladı bu acaba bir şeye alerjik bir durum oluyorda bu geniz yüzünden öksürüyorum dedim
benim de bu sene ara ara durup dururken çok gıcık tuttu sanki genzim kaşınıyor gibi havalardan alerjik bir durum sanırım bence de canımBanada alerji gibi geliyor cunku benim sipada iki haftayı gecgindir öksürüyor. Benim öbür hastalıkta öksürük yapıyor ama bu öksürük dediğin gibi gıcık şeklinde sanki boğazına kum gelir gibi.su ve zencefili şekerle biraz rahatliyorum.bu havalar ne zaman düzelecek güzel ankaram