- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.201
çıtırsın kuzum nasılsın bugünlerde sessiz buralar37 hey masallah , ne ara bu yasa geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıtırsın kuzum nasılsın bugünlerde sessiz buralar37 hey masallah , ne ara bu yasa geldim
cak !Aaa ben de memurum sağlık teknikeriyim :))
gecti aaynaa cim ..çıtırsın kuzum nasılsın bugünlerde sessiz buralar
iyiyim gülüm sahura kadar ayakta oluyorum biraz yorgun gibiyim az da gripbimgecti aaynaa cim ..
kizzz naber? napiosun?
ya sorma, burdada bi gunes, bi yagmur.. usuyorum suan diyebilirim, icerdeyim ama, airco lari hep acik , disarisi gunesli sanki.iyiyim gülüm sahura kadar ayakta oluyorum biraz yorgun gibiyim az da gripbim
havalar bir iyi bir kötü derken insanı çok etkiliyor kuzum..
sen nasılsın canım bayrama da az kaldı ...
bakalım bayrama geliyor benim adet zamanı da bu ay öifte bayram olur mu diyorum içten içe gülüm ne bileyim
benim de kaynatamın ilk bayramı olacak vefat ettikten sonra herkes bize gelir annem rahatsız ona giderim işte canım temizlik yaparım halılarını falan yıkarım elimden geleni kuzum ..ya sorma, burdada bi gunes, bi yagmur.. usuyorum suan diyebilirim, icerdeyim ama, airco lari hep acik , disarisi gunesli sanki.
gecmis olsun , dikkat et ya !
bayram kapida evet.. sessiz gececek artik... eskiden cok kalabalik olurduk, anneme yardima giderdim , orasida artik sakin olur, babaannemin vefatindan sonra gelenler azaldi .
basiniz sagolsun, Allah gani gani rahmet eylesin babacigina aaynacim ...benim de kaynatamın ilk bayramı olacak vefat ettikten sonra herkes bize gelir annem rahatsız ona giderim işte canım temizlik yaparım halılarını falan yıkarım elimden geleni kuzum ..
benim de babam öldükten sonra bayramlardan tat almaz oldım şimdi de annem rahatsız olunca pek tadım olmuyor hayırlarlasağlıcakla bebeğimiz olunca büyük bir neşe olacak bizim için inşallah amin
Ay canım benim ALLAH RAZI OLSUN RABBİM kalanlara hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah amin..basiniz sagolsun, Allah gani gani rahmet eylesin babacigina aaynacim ...
ee normal tabi bayramlarin artik eskisi gibi olmiyacagi ... kim babanin yerini doldurabilirki?
Allah annene can sagligi versin, sanada hasret kaldigin bebegini .. nasil bekliorum o mujdeyi verecegin gunuu
Kanser tarama merkezindeyim ben kanser istatistiklerini tutuyorumcak !
ama sen guzelim TR de sin , ben teeeee mantarcik ulkesindeyim , keske TR de olabileydim bende.
nasil geciyor günün ? vazifen neler saglik tekniker olarak?( cahilligime ver )
Gelsede onu iceri almayiz
kürkcüğüm nasılsın senin dersler falan nasıl
Hele bir gelseGelsede onu iceri almayiz
Canım iyi şükür pazar son sınavım var, sen nasılsın?kürkcüğüm nasılsın senin dersler falan nasıl
Basarilar hersey istedigin gibi olur insallahCanım iyi şükür pazar son sınavım var, sen nasılsın?
Ne işi canım? AnlatsanaKızlar yaaa ben bi iş daha yapıyorum...özellikle almanyada falan türkiyeye göre fırsatları da cok...ilgilenen olurmu kitürkiyede güzel kazanıyorum ama Almanyadakilere daha iyi kazanıyo.belki ilgilenirsinizilgilenmezseniz da canınız sağolsun muhabbet güzel