GURBETCiLER DURAGI:)

Bende seviyom ama nerde o gunler be. Simdiki aklim olsa evlenirmiydim hic. Ama sadece cocuklarim icin iyiki evlenmisim diyorum. Yoksa kocayi at cope gitsin.

zeymur avatarın çok güzel:)
bebe-yagi-nasil-yapilir.jpg

Ay sevinsemmi uzulsemmi bilemedin
Aman be keyfi bilir. Kv de de beni yumusatmaya calisiyo. Kizim senin kocan hep boyleydi simdi takiliyon sen diye. Bende takilirim tabi onceden sadece beni ihmal ediyodu simdi cocuklarinida ihmal etmis oluyo dedim. Kocalik yapmiyosada babalik yapmak zorunda dedim. Sende haklisin dedi sustu

Aman be keyfi bilir. Kv de de beni yumusatmaya calisiyo. Kizim senin kocan hep boyleydi simdi takiliyon sen diye. Bende takilirim tabi onceden sadece beni ihmal ediyodu simdi cocuklarinida ihmal etmis oluyo dedim. Kocalik yapmiyosada babalik yapmak zorunda dedim. Sende haklisin dedi sustu
Aman en iyisi de oğlunun anası sonuçta.hep böyleydi diye sonsuza kadar katlancak halin yokya bardağın taşmış demekki

Gizzz yeni okuzmu yaptin kendine:KK48:ohh bee ne guzel ettin..sana kurban olsun o besili okuz:63:bende iyice merak ettiydim seni nerelerde diyodum reyhana:)ee yeni okuzumuz nasil :KK53:
o vicdansızın oğlunu allaha havele ettim zalım :KK67::KK67: yeni öküzcükte iyi ya anlayışlı en azından bana katlana biliyor şimdilik :KK70::KK70:ilerleyen zamanlarda görcez nasıl bir öküz olduğunu :cool::cool:

X