- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.161
Bende seviyom ama nerde o gunler be. Simdiki aklim olsa evlenirmiydim hic. Ama sadece cocuklarim icin iyiki evlenmisim diyorum. Yoksa kocayi at cope gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen okuzde senin hakkında boyle düşünüyorBende seviyom ama nerde o gunler be. Simdiki aklim olsa evlenirmiydim hic. Ama sadece cocuklarim icin iyiki evlenmisim diyorum. Yoksa kocayi at cope gitsin.
Dusunsun. Onemli olan o diil benim suanMuhtemelen okuzde senin hakkında boyle düşünüyor
Sagol abla benimde cok hosuma gittizeymur avatarın çok güzel:)
Eki Görüntüle 1774449
BencedeDusunsun. Onemli olan o diil benim suan
Ha sole azcik beni destekleBencede
Hee bugün senden tarafa olasim var.Ha sole azcik beni destekle
Kendisi salona tasindi. Bilgisayariyla ask tazeliyor. Kac gundur ayri kaldilar. Bende ne zaman kavusurlar diyodum ki bahaneside hazir oldu. Gece yanimiza gelmeyebilir buyuk ihtimalHee bugün senden tarafa olasim var.
Bu arada senin öküz nerede
Ay sevinsemmi uzulsemmi bilemedinKendisi salona tasindi. Bilgisayariyla ask tazeliyor. Kac gundur ayri kaldilar. Bende ne zaman kavusurlar diyodum ki bahaneside hazir oldu. Gece yanimiza gelmeyebilir buyuk ihtimal
Aman be keyfi bilir. Kv de de beni yumusatmaya calisiyo. Kizim senin kocan hep boyleydi simdi takiliyon sen diye. Bende takilirim tabi onceden sadece beni ihmal ediyodu simdi cocuklarinida ihmal etmis oluyo dedim. Kocalik yapmiyosada babalik yapmak zorunda dedim. Sende haklisin dedi sustuAy sevinsemmi uzulsemmi bilemedin
Aman en iyisi de oğlunun anası sonuçta.hep böyleydi diye sonsuza kadar katlancak halin yokya bardağın taşmış demekkiAman be keyfi bilir. Kv de de beni yumusatmaya calisiyo. Kizim senin kocan hep boyleydi simdi takiliyon sen diye. Bende takilirim tabi onceden sadece beni ihmal ediyodu simdi cocuklarinida ihmal etmis oluyo dedim. Kocalik yapmiyosada babalik yapmak zorunda dedim. Sende haklisin dedi sustu
Hep boyle olmasa bugun boyle olmazdik zatenAman en iyisi de oğlunun anası sonuçta.hep böyleydi diye sonsuza kadar katlancak halin yokya bardağın taşmış demekki
Tavukmu yumurtadan çıktı yumurtamsı tavuktan gibi bisey olmuş bu cümleHep boyle olmasa bugun boyle olmazdik zaten
Cok felsefik bi insanim ya ondandirTavukmu yumurtadan çıktı yumurtamsı tavuktan gibi bisey olmuş bu cümle
Öküz koca bizi actiCok felsefik bi insanim ya ondandir
E oda bi ise yaramis oluyo iste.Öküz koca bizi acti
o vicdansızın oğlunu allaha havele ettim zalım yeni öküzcükte iyi ya anlayışlı en azından bana katlana biliyor şimdilik ilerleyen zamanlarda görcez nasıl bir öküz olduğunuGizzz yeni okuzmu yaptin kendineohh bee ne guzel ettin..sana kurban olsun o besili okuzbende iyice merak ettiydim seni nerelerde diyodum reyhana:)ee yeni okuzumuz nasil
Bebek pek iyi değilMazef bebe napar