- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.141
Yazsam bdv ye sayfa sayfa konu cikar:)o kadar yani:)Tamam olmam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazsam bdv ye sayfa sayfa konu cikar:)o kadar yani:)Tamam olmam:)
Tamam olur:)Sisir kız yeterli sen sisir
Gizzz yeni okuzmu yaptin kendineohh bee ne guzel ettin..sana kurban olsun o besili okuzbende iyice merak ettiydim seni nerelerde diyodum reyhana:)ee yeni okuzumuz nasilnaneelimoonn @reyhanpekmezci geldim gülüm ne yapayım kızlar ya giremiyorum hayatımda gelişmeler var koca buldum sonunda evde kalmıycam artık ama öküzü değil oda sevgili yapmış neyse zaten kendime öküz buldum artık onla kikirdiycem
Bende basiniza corap oruyom kizBen yelek oruyom:)sen ne oruyon
Oo ablam gelmis hosgelmisnasilsin bakalimYaşıorum,yaşıyorum.Ev işi yaptım,yemek ayarladım yeni gelmişdim seslendiğini duydum
Benimki kirmizi olsun. Bana kirmizi cok yakisiyor da:)Bende basiniza corap oruyom kiz
Uhuuoldu sekerim seninki kirmizi olsunkendime beyaz oruyom ruh sanip bayilabilirlerBenimki kirmizi olsun. Bana kirmizi cok yakisiyor da:)
Ben kendim beyazim. Sapkamda kirmizi olsunda azcik renk katsin banaUhuuoldu sekerim seninki kirmizi olsunkendime beyaz oruyom ruh sanip bayilabilirler
iyyim pakalım akşam yemeği faslını halettim geldim:)Oo ablam gelmis hosgelmisnasilsin bakalim
ocanlami evljsinNede olsa kocamla evliyim. Olmustur o kadar
Senlemi evli olmami tercih ediyonK
ocanlami evljsin
Yok ben okuz koca istememSenlemi evli olmami tercih ediyon
Ben bekarligimi seviyorumDogru sen boga seviyon