- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.961
günaydın kuzucuğum nasılsınHerkese günaydınnn
iyim balım, ev isleriyle ugrasiyorum.günaydın kuzucuğum nasılsın
ben de öyle canım ütü falan yapacağım bakalım ...iyim balım, ev isleriyle ugrasiyorum.
Sen nasilsin?
kolay gelsin canim. Hava kötü olunca insanin bir şey yapası gelmiyorben de öyle canım ütü falan yapacağım bakalım ...
hava da soğuk
aynen canım benim dün işimi bayağı yaptım bugün ince işler kaldıkolay gelsin canim. Hava kötü olunca insanin bir şey yapası gelmiyor
En oyalaıcı olanlard ince işler oluyot:)aynen canım benim dün işimi bayağı yaptım bugün ince işler kaldı
evet çok durgun bu sıralarEn oyalaıcı olanlard ince işler oluyot:)
Bu topik pek bi sakinlemiş.
Nane nerelerde?
Aaynaacim, iyidir şükür, sen nasılsın? Napiosun. Son durum?merhaba canım
Disipline Girmis BirKadin @My SouL OriginalNIKITA @basbelasiyim @Elif Koremanya
nerelerdesiniz kuzular
Mazooo!! Nasılsın? ?naneelimoonn
Disipline Girmis BirKadin OriginalNIKITA Koremanya
Toprakkahvenin yeni adını unuttum uyuzlar illa etiketlemek mı lazim
ne yapayom canım son durum bebeğimin gelmesini bekliyorum yine son 10 gün bata bu ay yşne her ay gibi çok umutlymAaynaacim, iyidir şükür, sen nasılsın? Napiosun. Son durum?
Iyiyim tatlim cok sukur:)Hoşgedin kuzum , aman iyi olda :) merak ettm valla
Nane yisin sini cinimEn oyalaıcı olanlard ince işler oluyot:)
Bu topik pek bi sakinlemiş.
Nane nerelerde?
Kız kurjsuz aramızda kalsın kimse duymasın ama esas şişko güdük Kanadalı. Ama lütfen aramızda kalsin
Iyiyim tatlim cok sukur:)
Sadece kosturuyorum bu aralar firsat bulamiyorum..
Sen nasilsin bakalim spor nasil gidiyor
Benim sporda hayal oldu iyimi
Bekliyorum seninlene yapayom canım son durum bebeğimin gelmesini bekliyorum yine son 10 gün bata bu ay yşne her ay gibi çok umutlym
ben de bu ay heyecanla bekliyorum ya her yere yazacağım zaten canımcımBekliyorum seninleumutla . İyi ol , gerisi hallolur Allahın izni ile
insallah canim benim , ver bize mujdeyi...ben de bu ay heyecanla bekliyorum ya her yere yazacağım zaten canımcım
KiminAllah cezasını verecek
Sayfayi boş birakanlarin