- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.981
ay canım inşallah bu aydırinsallah canim benim , ver bize mujdeyi...
mazoooo, naber??/ kiss kim cezasini bulacakAllah cezasını verecek
anaaa.... kisssSayfayi boş birakanlarin
kiz goruonmu, kendisi yokken bisey diyen yok, millet bakamaz ,onlara hemencik cezalar mezalar
Mazefim ben herşey beklenir bendenkiz goruonmu, kendisi yokken bisey diyen yok, millet bakamaz ,onlara hemencik cezalar mezalar
aslanim be, hazirlikli olam benMazefim ben herşey beklenir benden
Sahibesi gelmediğinden ötürüMazef kız görüyormusun? Yine ugrayan olmamış, nolacak topik?
Canim kimbilir ne işi vardır..Sahibesi gelmediğinden ötürü
Bilmem ben sorunca halvete girmiştir diyolar ondan sormuyorumCanim kimbilir ne işi vardır..
NeeeyyBilmem ben sorunca halvete girmiştir diyolar ondan sormuyorum
Aynı valla hiçbir değişiklik yok senden naber ?Neeeyykürksüz sen nasılsın canım? Ne var ne yok?
ay hadi inşallah canım.kızlar 5 gün önce gece bir kanamam oldu ertesi günden itibaren daha kesildi herkes yerleşme kanaması diyor pazartesi adet günüm bakalım haftasonu test yapacağım dua edin bana kuzucuklar artık teyze olacaksınız :) hazırlayın patikleri:
Disipline Girmis BirKadin teyzesinden kürklü battaniye istiyorum hehehehehe
oy kuzucuğum benimAynı valla hiçbir değişiklik yok senden naber ?
ay hadi inşallah canım.
Aha da söz kk şahit yollamassam neyim
İnşallah canımm.oy kuzucuğum benim
çok heyecanlıyım kürkcüğüm yerleşme kanaması oldu sanırım o karnım ağrıyor ayaklarım buz gibi bacaklarıma ara ara kramplar giriyor 4 gün kaldı adete her yeri inleteceğim hamileyim diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de anne olacak mıyım ALLAH'IM hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..
cumartesi hacı bayram veliye ziyaret edeceğiz ramazanın ilk günü sizlere de dua edeceğim inşallah kuzular özellikle bir sıkıntısı duası olan var mı inşallah ederim
Ederim tabi canım inşallah başarılı olursun zorluklar kolaylaşır aminİnşallah canımm.
Okulum için dua edersen memnun olurumm
Aynı valla bendede... Bugün iş yok, gelin çağırdı, yemek derdimde yok . .. İyiyim baya bugünAynı valla hiçbir değişiklik yok senden naber ?
ay hadi inşallah canım.
Aha da söz kk şahit yollamassam neyim
İnşallah aaynaacim, inanıyorum ben .kızlar 5 gün önce gece bir kanamam oldu ertesi günden itibaren daha kesildi herkes yerleşme kanaması diyor pazartesi adet günüm bakalım haftasonu test yapacağım dua edin bana kuzucuklar artık teyze olacaksınız :) hazırlayın patikleri:
Disipline Girmis BirKadin teyzesinden kürklü battaniye istiyorum hehehehehe
ay kuzum içten içe ben de inanıyorum yarın direk kan mı versemİnşallah aaynaacim, inanıyorum ben .
Sahibi olmazsa misafir napsin anacimMazef kız görüyormusun? Yine ugrayan olmamış, nolacak topik?