- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.941
Daha neler cikardi kiz sendenHadi be ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha neler cikardi kiz sendenHadi be ordan
Yayinlatma bana ev adresiniDaha neler cikardi kiz senden
Kiz sen bilirsin bu Disipline Girmis BirKadin bekarmi biraz da onun dedikodusunu yapakYayinlatma bana ev adresini
ben de az yapıyorum ama pilav yediriyor kendini ya hele bir de tereyaplı olunca oh misBen yapsamda azıcık bişey yapiyorum
Emin degilim evlide olabilir bekarda.ama şişko güdük bişey onu biliyorumKiz sen bilirsin bu Disipline Girmis BirKadin bekarmi biraz da onun dedikodusunu yapak
Çok yeme kız Kanadalı gibi olursunben de az yapıyorum ama pilav yediriyor kendini ya hele bir de tereyaplı olunca oh mis
oldum olacağım kadar canımÇok yeme kız Kanadalı gibi olursun
Kuzuuumm geldim burdayim cok sukur
Sehir disindaydim kanka 1 hafta kaldim ufakliklari da aldim cok yakin bir dostum cok zor gunler geciriyodu yaninda olmak istedim...
Ama hepinizi cookkk ozledimm
Mazef sadic gebertcem seni varya @aaynaa M MiyavKedi @NIKITA kanadali35 kocamann opuyorum sizi canlarim
kuzum ne yapıyorsun diğer kuzular sizler ne yapıyorsunuz ben de yemek koydum kuru fasülye
Hoşgedin kuzum , aman iyi olda :) merak ettm vallaKuzuuumm geldim burdayim cok sukur
Sehir disindaydim kanka 1 hafta kaldim ufakliklari da aldim cok yakin bir dostum cok zor gunler geciriyodu yaninda olmak istedim...
Ama hepinizi cookkk ozledimm
Mazef sadic gebertcem seni varya @aaynaa M MiyavKedi @NIKITA kanadali35 kocamann opuyorum sizi canlarim
Kiz sen bilirsin bu Disipline Girmis BirKadin bekarmi biraz da onun dedikodusunu yapak
Ben ve şişko güdükEmin degilim evlide olabilir bekarda.ama şişko güdük bişey onu biliyorum
Kız kurjsuz aramızda kalsın kimse duymasın ama esas şişko güdük Kanadalı. Ama lütfen aramızda kalsinBen ve şişko güdük
merhaba kuzucuk oralarda hava nasıl ben de çay demledim sizde simitleri alınKızlar herkese merhaba.Nasılsınız?Bende dersler okul derken nasıl vakit geçiyor anlamıyorum.Hepinize kucak dolusu sevgiler
kuzum nasılsın ?Ben ve şişko güdük
Kız kurjsuz aramızda kalsın kimse duymasın ama esas şişko güdük Kanadalı. Ama lütfen aramızda kalsin
merhaba kuzucuk oralarda hava nasıl ben de çay demledim sizde simitleri alın
ben de ne yapayım cnım temizlik yaptım öyle yoruldum şimdi yine çay içiyorum gülümCanım selam.Bugün burda hava çook sıcaktı yaz geldi vallaha.Yaz gelir benim güneş alejim başlar artık.50 faktörsüz çıkamıyorum maalesef.Kız yazın millet güneşlenir denizde ben gölgede
Denize bile güneş gözlüğü ile giriyorum gözlerde hassas.Amanın yani o derece sen neler yapıyorsun.
bugün kıyı bucak çok temizlik yaptım iyi de geldi kafamdaki stresimi attım en azından sürekli bebeği düşünmekten iyidir dedim verdim jendimi temizliğeAfiyet olsun bende demledim şimdi içinede karanfil attım mis :) Valla temizlikte yorgunluk en güzel çayla gidiyor.
İyi yapmışsın canım.Bende dün yaptım sil süpür yerde paspas ol bugun elimi yere bir koydum nerdeee sanki hiç temizlik yapılamamış gibi o kadar sinir oluyorum ki Cam kapı açık değiş eşim bütün gün işte ben okulda çocuk yok ee nerden geliyor bütün tozlar anlamıyorumbugün kıyı bucak çok temizlik yaptım iyi de geldi kafamdaki stresimi attım en azından sürekli bebeği düşünmekten iyidir dedim verdim jendimi temizliğe