GURBETCiLER DURAGI:)

kuzum ne yapıyorsun diğer kuzular sizler ne yapıyorsunuz ben de yemek koydum kuru fasülye

Kızlar herkese merhaba.Nasılsınız?Bende dersler okul derken nasıl vakit geçiyor anlamıyorum.Hepinize kucak dolusu sevgiler

merhaba kuzucuk oralarda hava nasıl ben de çay demledim sizde simitleri alın

Canım selam.Bugün burda hava çook sıcaktı yaz geldi vallaha.Yaz gelir benim güneş alejim başlar artık.50 faktörsüz çıkamıyorum maalesef.Kız yazın millet güneşlenir denizde ben gölgede
Denize bile güneş gözlüğü ile giriyorum gözlerde hassas.Amanın yani o derece sen neler yapıyorsun.

ben de ne yapayım cnım temizlik yaptım öyle yoruldum şimdi yine çay içiyorum gülüm

bugün kıyı bucak çok temizlik yaptım iyi de geldi kafamdaki stresimi attım en azından sürekli bebeği düşünmekten iyidir dedim verdim jendimi temizliğe
İyi yapmışsın canım.Bende dün yaptım sil süpür yerde paspas ol bugun elimi yere bir koydum nerdeee sanki hiç temizlik yapılamamış gibi o kadar sinir oluyorum ki Cam kapı açık değiş eşim bütün gün işte ben okulda çocuk yok ee nerden geliyor bütün tozlar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…