- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.921
ay gülüm hayırlarla inşallah bilmiyorum ya çok süpriz olacak çok sevineceğiz inşallah ALLAH hayırlarla sağlıcakla nasip etsin yeter kiBir şeyi kaybeder arayıp bulamazsın sonra umudunu kesip unutursun eline geliverirya aniden sizinkide öyle olacak canim
Yeni cumhurbaskani sectiler yaİnterneti bitmiştir yada telefonu bozulmustur
Hatırlarsan kendiside kocasından buyukYeni cumhurbaskani sectiler yaAdam 40 kadin 64 yasinda onun sokunu atamamistir
Hatırlarsan kendiside kocasından buyuk
Bilmiyormuydun kız
Birden soyleyince sok etkisi yapti,Bilmiyormuydun kız
Birden soyleyince sok etkisi yapti,soylediysede unuttum
Kuzuuumm geldim burdayim cok sukurnaneelimoonn nerde yahu merak ettim..
Abisi manyaga bak ben naptimKuzuuumm geldim burdayim cok sukur
Sehir disindaydim kanka 1 hafta kaldim ufakliklari da aldim cok yakin bir dostum cok zor gunler geciriyodu yaninda olmak istedim...
Ama hepinizi cookkk ozledimm
Mazef sadic gebertcem seni varya @aaynaa M MiyavKedi @NIKITA kanadali35 kocamann opuyorum sizi canlarim
kuzum ne yapıyorsun diğer kuzular sizler ne yapıyorsunuz ben de yemek koydum kuru fasülye
Tembel gunumdeyim ben bitek çorba yaptımkuzum ne yapıyorsun diğer kuzular sizler ne yapıyorsunuz ben de yemek koydum kuru fasülye
biz de dikkt ediyoruz yemeklere pilav yapmadım yanına yoğurt koyarım ağır oluyor pilav yaTembel gunumdeyim ben bitek çorba yaptım
Tembel gunumdeyim ben bitek çorba yaptım
Biraz dedikodunu yaptik kizKuzuuumm geldim burdayim cok sukur
Sehir disindaydim kanka 1 hafta kaldim ufakliklari da aldim cok yakin bir dostum cok zor gunler geciriyodu yaninda olmak istedim...
Ama hepinizi cookkk ozledimm
Mazef sadic gebertcem seni varya @aaynaa M MiyavKedi @NIKITA kanadali35 kocamann opuyorum sizi canlarim
Tembellikten fil gibi olan sen mı diyorsun bunusen normalde de tembelsin zaten
Hadi be ordan
Ben yapsamda azıcık bişey yapiyorumbiz de dikkt ediyoruz yemeklere pilav yapmadım yanına yoğurt koyarım ağır oluyor pilav ya
sabah 6 sinde kalkip ise ise gidiyom, benim mesai gece 12 de bitiyo tembellik kim ben KimTembellikten fil gibi olan sen mı diyorsun bunuiş tutmaktan dal gibi kaldım dal
Benim mesai 24 saat sürüyor ben napimsabah 6 sinde kalkip ise ise gidiyom, benim mesai gece 12 de bitiyo tembellik kim ben Kim