- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.901
O kadar mı ya4 çocuk nasil oldu saniyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar mı ya4 çocuk nasil oldu saniyon
he okadarO kadar mı ya
Ayirdimm canimcimm merak etmee :)))ayır çikolatalarımı jet uçağımla geliyorum :)
bende böyle dedim ama bana inanmadi4 çocuk nasil oldu saniyon
Hala yok kızbende böyle dedim ama bana inanmadi
Bi sıkıntı yoktur insallahHala yok kız
Aleykum selamSelamun Aleyküm
Nasılsın Mazef?Aleykum selam
Uykusuzum canim ama iyiyim sen nasılsınNasılsın Mazef?
Aynen ben de canım. Gözlerim kan çanağı gibi kıpkırmızı. Geç uyuyup erken kalkıyorum.Uykusuzum canim ama iyiyim sen nasılsın
Bende aynen geç yatıp erken kalkıyorum benim kızda gece sürekli uyanıyor. Ben ne zaman uyuyacagimAynen ben de canım. Gözlerim kan çanağı gibi kıpkırmızı. Geç uyuyup erken kalkıyorum.
Arkadaşımda bana atmış resim gece , uyumuyo benim yeğen :))Bende aynen geç yatıp erken kalkıyorum benim kızda gece sürekli uyanıyor. Ben ne zaman uyuyacagim
İnşallahBi sıkıntı yoktur insallah
Bende aynen geç yatıp erken kalkıyorum benim kızda gece sürekli uyanıyor. Ben ne zaman uyuyacagim
tamam gelip yiyeceğimAyirdimm canimcimm merak etmee :)))
Bir şeyi kaybeder arayıp bulamazsın sonra umudunu kesip unutursun eline geliverirya aniden sizinkide öyle olacak canimbiz karı koca mesir mağcunlarımı yesek de bu bizim nazlı bebek hayırlarla sağlıcakla gelse nerede eksik var
İnterneti bitmiştir yada telefonu bozulmusturİnşallah
Hem alışkanlık hemde diş canim. doğduğundan beri boyleSendrom felan oluyormuş hiç yaşamadık ama öyle birşeymi acaba?-