GURBETCiLER DURAGI:)

kac yasindayken işe basladin :)) zaman geciyor ya :/ her ne kadar gecmiyor gibi hissetsemde
kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...
ama senin suan oyle hissetmen okadar normalki, benim buyuk oglanda oyle idi... hala aklim almiyor , 11 yasina ne ara geldi hayret ediorum.
ama ufagim cook cabuk buyudu yaa

kucugum 6 aylik miydi neydi, cok buyuk degildi canim,...
ama senin suan oyle hissetmen okadar normalki, benim buyuk oglanda oyle idi... hala aklim almiyor , 11 yasina ne ara geldi hayret ediorum.
ama ufagim cook cabuk buyudu yaa
Allah saglik sihhat versin de geciyor elbet zaman :) buyuk daha iyi kucukken napacan:)

Allah derim... vallahi istemiyor değilim ama.. niyetlenmiyecegim. Zor valla... çalışmasam hiç düşünmezdim ama.. Bizde 3 kardeşiz, 3 evlat isterdim bende .. kısmet işte. Nasılsın canım?
Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)

Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kuzum gönlüne göre versin :) iyiyim sen nasılsın :)
Canımmm amin, niyet önemli tabi. Guzel bir pazar diliyorum tatlım. Rabbim kalbimizi kötü niyetten, iyi gözüküp kötü niyetlilerden de uzak tutsun, karşılaştırdiginda ise kötülüğü açık ettirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…