- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 35
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.541
memleketin nere canım?Kızlar selam. . Bende gurbete gelin geldim. . Çok isterdim annemle bi dolmuş mesafesinde oturmayı.. hatay da oturuyorum..
Istanbulda doğdum büyüdüm. . Başka bi şehirde yaşayamam sanıyordum ama yaşanıyormuş..memleketin nere canım?
ben de istanbulda doğdum ama tokatta byüdüm evet yaşanıyorIstanbulda doğdum büyüdüm. . Başka bi şehirde yaşayamam sanıyordum ama yaşanıyormuş..
Evet geliyor gidiyor ses yokAplalarım,bacılarim nirdesiniz?
Bu topigin sahibi iyice bizi ihmal ediyor
Nerelerdesiniz, ne yaparsınız?
Disipline Girmis BirKadin
naneelimoonn
basbelasiyim
TopraKahveBob
Mazef
OriginalNIKITA
My SouL
aaynaa
başka kimler vardı hatırlayamadım.
hippotalamus kız hoşgeldin
ne cok karşilasır olduk
SelammmAplalarım,bacılarim nirdesiniz?
naneelimoonn
basbelasiyim
TopraKahveBob
Mazef
OriginalNIKITA
My SouL
aaynaa
ne cok karşilasır olduk
Benim de topiğim war ama kimse gelmiyorrrr
Baktım gelen yok bende toptan gittimm napayımmm yağğğğYa topikler de topik sahipleri yokki millet gelsin
Sen yine de topige geldigin zaman etiket yap mutlaka gelen olur :)Baktım gelen yok bende toptan gittimm napayımmm yağğğğ
valla bak korecim, sabah girdim baktim kimse yok, inan tam yaziodum , yazamadim , isten dolayi. millet yogun tabi. sen nasilsin?Aplalarım,bacılarim nirdesiniz?
naneelimoonn
basbelasiyim
TopraKahveBob
Mazef
OriginalNIKITA
My SouL
aaynaa
ne cok karşilasır olduk
Çok acemiyimmm belli oldu aklıma gelmediiiSen yine de topige geldigin zaman etiket yap mutlaka gelen olur :)
valla bak korecim, sabah girdim baktim kimse yok, inan tam yaziodum , yazamadim , isten dolayi. millet yogun tabi. sen nasilsin?
Çok acemiyimmm belli oldu aklıma gelmediii
tsk. ederim canim benim, unuttum desem ? zaten inan zamanim oldumu tv nin önünde pineklemeyi seviyorum ... kalkacam , resim cekecem, notu dusecem , zaten günlük ne yapsak diye kafa karistirici sorular yeterince yoruyor , ..ohooo...cok is. Sen katildigin yeri bana soyle , ben oy atarim canimBen de iyim canım. Cok şukür herşey yolunda.
Nikita yemek yarısması hakkinda konuşmuştuk seninle hatırlıyorsan. Yeni kategori acılmış, yöresel yemekler.
Ben de katildım. Sizin oralarin da güzel yemekleri vardır katilmak istersen. Yogunmuşsun ama istersen bilgin olsun diye söyledim.
Kız oy istemek yasaktsk. ederim canim benim, unuttum desem ? zaten inan zamanim oldumu tv nin önünde pineklemeyi seviyorum ... kalkacam , resim cekecem, notu dusecem , zaten günlük ne yapsak diye kafa karistirici sorular yeterince yoruyor , ..ohooo...cok is. Sen katildigin yeri bana soyle , ben oy atarim canim
ne bileyim canim yaaKız oy istemek yasak
Onun icin söylemedim zaten ben.
Bahsi gectigi icin haberdar edeyim dedim