GURBETCiLER DURAGI:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuzucuklar yeni hafta güzel olur inşallah ben de burç yorumlarına bakıyorum :KK70::KK70::KK70: bu yayları ne bekliyor bakalım hehehehe:cool:

satürn bize ders verme işi daha bitmemiş bu sene bu satürn başımıza dert heralde :KK70::KK70::KK70:

valla bak korecim, sabah girdim baktim kimse yok, inan tam yaziodum , yazamadim , isten dolayi. millet yogun tabi. sen nasilsin?

Ben de iyim canım. Cok şukür herşey yolunda.
Nikita yemek yarısması hakkinda konuşmuştuk seninle hatırlıyorsan. Yeni kategori acılmış, yöresel yemekler.
Ben de katildım. Sizin oralarin da güzel yemekleri vardır katilmak istersen. Yogunmuşsun ama istersen bilgin olsun diye söyledim.

Ben de iyim canım. Cok şukür herşey yolunda.
Nikita yemek yarısması hakkinda konuşmuştuk seninle hatırlıyorsan. Yeni kategori acılmış, yöresel yemekler.
Ben de katildım. Sizin oralarin da güzel yemekleri vardır katilmak istersen. Yogunmuşsun ama istersen bilgin olsun diye söyledim.
tsk. ederim canim benim, unuttum desem ? zaten inan zamanim oldumu tv nin önünde pineklemeyi seviyorum ... kalkacam , resim cekecem, notu dusecem , zaten günlük ne yapsak diye kafa karistirici sorular yeterince yoruyor , ..ohooo...cok is. Sen katildigin yeri bana soyle , ben oy atarim canim :KK66:

tsk. ederim canim benim, unuttum desem ? zaten inan zamanim oldumu tv nin önünde pineklemeyi seviyorum ... kalkacam , resim cekecem, notu dusecem , zaten günlük ne yapsak diye kafa karistirici sorular yeterince yoruyor , ..ohooo...cok is. Sen katildigin yeri bana soyle , ben oy atarim canim :KK66:
Kız oy istemek yasak:KK70:
Onun icin söylemedim zaten ben.
Bahsi gectigi icin haberdar edeyim dedim:p

X