- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.501
Evet canımMerkeze mi geliyorsunuz peki ne güzel
Geçenlerde Cumalıkızıktaydım,şimdi gölyazıya gitmek istiyorum.Sıra köylerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımMerkeze mi geliyorsunuz peki ne güzel
kayseri de yaşıyorum :) ailem orda. burda esimin ailesi var..Bursalı mısın aa bende orda yaşıyorum ama Konyalıyım. Sen nerede yaşıyorsun? :)
Sende ben gibi yani aynıkayseri de yaşıyorum :) ailem orda. burda esimin ailesi var..
Evet çok güzel yerler canım gez gör her yerini. Bende daha her yerini görmüş değilim yavaş yavaş geziyoruz işte Mustafa kemalpaşa ilçesinde suuçtu şelalesi var bir sonraki istikametim orası olacak. ORaya da gitmelisin. Mudanya tirilye var orası da hakeza cok güzel bir yerEvet canım
Geçenlerde Cumalıkızıktaydım,şimdi gölyazıya gitmek istiyorum.Sıra köylerde
nasip olmadı kuzum ama artık çok da takmamaya çalışıyorum gülüm ALLAH ne zaman verecekse o zaman nasip olacak ama benim duam inşallah gülüm kısa zamanda hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah amin..iyiyim tatlim , calisiyorum valla, sen nasilsin? naptin? nasil son durum???
benim kardeşim kayseride okuyornilufer ilcesi. kayseriye gelin geldim ama gayseriliyik
talas ta oturuyordur ozaman ne guzel:))benim kardeşim kayseride okuyor
Sende ben gibi yani aynı
devlet yurdunda kalıyor canımtalas ta oturuyordur ozaman ne guzel:))
Mudanya ya gittm canım ama tirilye tarafına geçemedim.eşimde aynısını söylüyor. Bak şelaleyi merak ettim şimdi, Mustafa kemapaşanın ordan da kaç kez geçtik heEvet çok güzel yerler canım gez gör her yerini. Bende daha her yerini görmüş değilim yavaş yavaş geziyoruz işte Mustafa kemalpaşa ilçesinde suuçtu şelalesi var bir sonraki istikametim orası olacak. ORaya da gitmelisin. Mudanya tirilye var orası da hakeza cok güzel bir yer
Yazın git ama hava baya ısınmış olsun çünkü şelaleden dolayı bayaserin oluyor orası :) Bir de ayağına rahat bir spor ayakkabı giy, orada düşüp yaralanan çok oluyor... GörmelisinMudanya ya gittm canım ama tirilye tarafına geçemedim.eşimde aynısını söylüyor. Bak şelaleyi merak ettim şimdi, Mustafa kemapaşanın ordan da kaç kez geçtik he
Aaaa, canım ben unutmuşum, senin bebeğin de varrrr 2 aylık ben onu nasıl yerim yaaa Allah hayırlı uzun ömür versin ikisinede . E az kıskanır tabi büyüğü, idare etmesi zor onada ... annesini paylaşmak istemiyordur, alışacak zamanla, bebisi 1 öpüyorsan, minnosu 2 öpersin. Kendine zor zaman ayırabilirsin şimdi, Allah yardımcin olsun . Biraz daha büyüsünler helekolay gelsin canim..
gunaydin buarada:))
iyiler büyümeye calisiyorlar buyuk 25 aylik kucuk 2 aylik oldu. büyük küçüğü sevecem derken patakliyor butun gunum yapma etme demekle geciyor :/ :))
Hayırlısı olsun canım benim. Kısmeti herkesin farklı yerlerde, başka zamanlarda, ummadığı anlarda olabiliyor. Sabredenlerin muradlari daha katmerli oluyor. Umudumuzu yitirmiyoruz. Ben bugun öğleden sonra işe gideceğim, ve malesef evet.. Yoğun işler. sabahtan beride evde iş yaptım, az kahveye asilacagim, en iyi gelen kankam olurnasip olmadı kuzum ama artık çok da takmamaya çalışıyorum gülüm ALLAH ne zaman verecekse o zaman nasip olacak ama benim duam inşallah gülüm kısa zamanda hayırlarla sağlıcakla nasip olur inşallah amin..
işler yoğun mu gülüm?
sagol teyzesiAaaa, canım ben unutmuşum, senin bebeğin de varrrr 2 aylık ben onu nasıl yerim yaaa Allah hayırlı uzun ömür versin ikisinede . E az kıskanır tabi büyüğü, idare etmesi zor onada ... annesini paylaşmak istemiyordur, alışacak zamanla, bebisi 1 öpüyorsan, minnosu 2 öpersin. Kendine zor zaman ayırabilirsin şimdi, Allah yardımcin olsun . Biraz daha büyüsünler hele
AY CANIM BENİM BENİM DE KANKAM ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:)Hayırlısı olsun canım benim. Kısmeti herkesin farklı yerlerde, başka zamanlarda, ummadığı anlarda olabiliyor. Sabredenlerin muradlari daha katmerli oluyor. Umudumuzu yitirmiyoruz. Ben bugun öğleden sonra işe gideceğim, ve malesef evet.. Yoğun işler. sabahtan beride evde iş yaptım, az kahveye asilacagim, en iyi gelen kankam olur
ben kendimi hatirliyorumda, aynen dedigin gibi idim, insan kendisini resmen unutuyor. benimkiler 11 ile 4 teyzesi ellerinden operler . iyi ugrastirirlar evet. ise geldim bu arada ... basladi maratonsagol teyzesi
cok zor az yas farkiyla ugrasiyoruz iste:))
kendime zaman ayirmayi birak kendimi unuttum
seninkiler buyuktu di mi?
simdi , cayi da cok severim diyecem, diceksinki belkide ;karar ver , hangisi ?AY CANIM BENİM BENİM DE KANKAM ÇAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:)
hehehe evet çay kalabalık da daha çok içiliyor gerçekten de ya ben de bir şey yemedim bir şeyler atıştırayım ya hayırlısıyla..simdi , cayi da cok severim diyecem, diceksinki belkide ;karar ver , hangisi ?
iste duruma bagli .... kahveyi tek basima, cayi kalabalikta cok seviyorum . aha bi slogan daha
oy küçük küçükmüşben kendimi hatirliyorumda, aynen dedigin gibi idim, insan kendisini resmen unutuyor. benimkiler 11 ile 4 teyzesi ellerinden operler . iyi ugrastirirlar evet. ise geldim bu arada ... basladi maraton
afiyet olsun sekerim ac ac dolanmahehehe evet çay kalabalık da daha çok içiliyor gerçekten de ya ben de bir şey yemedim bir şeyler atıştırayım ya hayırlısıyla..