- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.481
Tabiki ederim canımLovePink_ canım ben de hayırlarla sağlıcakla evlat istiyorum bana dua eder misin hamilelerin duası kabul olur ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını analı babalı sağlıcakla hayırlarla büyütürsünüz inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasınTabiki ederim canımİnşallah Rabbim gönlüne göre en kısa sürede bir bebek nasip eder sana da
ALLAH RAZI OLSUN canım sağolasın
iyiyim tatlim , calisiyorum valla, sen nasilsin? naptin? nasil son durum???OriginalNIKITA nasılsın kuzu?
oo super yolculuk var :) bursa kuzum.insallah canim
yakinda.
ardahanliyim canim , sen?
oo super yolculuk var :) bursa kuzum.
caniiimm gelmiss, sanada fistik , hayirli kandiller, benede bi dua edersun hemi?Hayirli kandiller kizlar.. Allah gonlumuzdekileri versin
nilufer ilcesi. kayseriye gelin geldim ama gayseriliyikBursa yi cok seviyorummm . neresinde oturuyorsun?
nilufer ilcesi. kayseriye gelin geldim ama gayseriliyik
napiyim canim ayni cocuklarla ugrasmaca ev ve çocuklar :)) sen napiyosun is guc nasil gidiyor?olsun bacim, gayseride bizim deelmi? ama Bursa baska yaa.. ne var ne yok canim? napiosun baska?
nolsun denascim, pek fark yok burdada, cocuklar okula, biz ise. onlarla , hayatla mücadele iste, isler de yogun , can sagligi olsunda diyerek teselli ediyoruz kendimizinapiyim canim ayni cocuklarla ugrasmaca ev ve çocuklar :)) sen napiyosun is guc nasil gidiyor?
Hayırlı Kandiller hanımlar
naneelimoonn OriginalNIKITA aaynaa @Koremanya basbelasiyim Mazef @TopraKahveBob
kolay gelsin canim..nolsun denascim, pek fark yok burdada, cocuklar okula, biz ise. onlarla , hayatla mücadele iste, isler de yogun , can sagligi olsunda diyerek teselli ediyoruz kendimizicocuklarin iyidir insallah Denas?
Bursalı mısın aa bende orda yaşıyorum ama Konyalıyım. Sen nerede yaşıyorsun? :)oo super yolculuk var :) bursa kuzum.
Aaa ben bursaya çok gidip geliyorumBursalı mısın aa bende orda yaşıyorum ama Konyalıyım. Sen nerede yaşıyorsun? :)
Gezmeye mi canım iş için falan mıAaa ben bursaya çok gidip geliyorum
İkisi de diyeyimGezmeye mi canım iş için falan mı
Merkeze mi geliyorsunuz peki ne güzelİkisi de diyeyim