- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.061
Bugun vefat haberini aldık nikita.
Sagol canım Allah razı olsun.tamda nasil oldu iyimi diyecektim
Allah rahmet eylesin canim benim yaamekani cennet olsun insallah!
Sabirlar diliyorum kuzum,hayat boyle iste bugun varsin yarin yok
Haklisin canim benim sorgulamak haddimize degil zaten yaradanin takdiri..rabbim sabirlar versinSagol canım Allah razı olsun.
Allahın taktiri insan sorgulayamıyor bile
Canim yaa gecmis olsun,dis agrisi cok zor be gulum disciye git en yakin zamanda:/dişimin aprısından uyuyamadım 4 dolgu bitirdi beni
bugün daha iyiyim canım sen ne yapıyorsun havalar nasıl oralardaCanim yaa gecmis olsun,dis agrisi cok zor be gulum disciye git en yakin zamanda:/
Ahaaa madonnam gelmis ya laahosgeldinnn kuzumm cok ozledik seni yaa nasilsin iyimisin ?
Yeminle tamda icimden gectin yazacaktim bende:))
bu nick sana daha çok yakışıyorHoşbuldum kuzum :) iyiyim sen nasılsın, ben de sizi özledim
Madonna oldum yeniden
Sağol canımbu nick sana daha çok yakışıyor
Sağol canım
İyi gidiyor canım şükürsen de sağol canım ders çalışma ne alemde ben de yarın kpss ye yeniden başlayacağım
vallaha sen ne güzel başlamışsın darısı bana...İyi gidiyor canım şükür
Deneme çözüyorum artık.
Allah kolaylık versin sana da
evet canim programsiz olmuyor, ben her gune bur ders ayirdim, oyle kapattim aciklarimi..vallaha sen ne güzel başlamışsın darısı bana...
ders programı yapmam lazım..
ben de öyle yapsam çok iyi olur çok açığım var benim de off off tembellik yapmamak lazımevet canim programsiz olmuyor, ben her gune bur ders ayirdim, oyle kapattim aciklarimi..
Cok sukur canim iyi olmana sevindim:)bugün daha iyiyim canım sen ne yapıyorsun havalar nasıl oralarda
Seni gordum daha iyi oldum yawHoşbuldum kuzum :) iyiyim sen nasılsın, ben de sizi özledim
Madonna oldum yeniden