- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.021
Heee:)tertip yaw ellerimi az isitsana deahhh biri de ellerimi ufalasa falanakşam herife diyim şu ellerimi bir ısıt asker arkadaşı gibiyiz annesi de varken hiç yüz vermiyor :)
Heee:)tertip yaw ellerimi az isitsana de
Bazilari oyle malesef,buyukler oldumu cekiniyorlar..az daha sabir aynam
idare eder canım son bir gün kaldı kaynanamla kapışmasak iyiHayırli aksamlar kızlarrrrr
Nasılsınız?
naneelimoonn
basbelasiyim
@NIKITA
aaynaa
TopraKahveBob
Mazef
Allah kolaylık versin canim.idare eder canım son bir gün kaldı kaynanamla kapışmasak iyi
bugün namazımda duamı ettirmedi bana ya konuşup durdu ya bu kadar olmaz orada elimi açmışım dua ediyorum konuşuyor namazdayken onunla sohbet edeceğim heralde şimdi de izlediğimiz programa bir şey diyip duruyor iyi izle bilmem ne televizyon izletmeyecek kadın bize ya
yok canım kış için geldi ama insan konuşamayınca kendi kendine de konuşur mu....Allah kolaylık versin canim.
Beraber mi yaşiyorsunuz?
Senin gibi güzel yürekli bir gelin bulmuş daha ne istiyor bu kadin Allah aşkına?
Kulagını tıka boşver aldırıs etme.yok canım kış için geldi ama insan konuşamayınca kendi kendine de konuşur mu....
işi gücü dedikodu insanı günaha sokuyorbir dua ettirmedi sinir etti beni..
borcumuz var ya güya şimdi bebek tedavisinde de ister istemez para gidiyor işte yani benim bebeğim olmadığından para gidiyormuş şimdi sana da para gidiyor ya bebek için diyor delirdim ya az daha sabır kızım diyorum kendi kendime pazar günü eltimlere gidecek oradan memlekete gidecek..
seneye ben kpss çalışacağım dedim seneye seninle bu kadar ilgilenemem sohbet edemem dedim...
bir sene bırakmadılar ki ders çalışayım sonra da memur olsaydın ne iyi olurdu diyorlar
32 yaşındayım canım ahhh o kadar çok ağlattılar ki bu laflar ne ki..Kulagını tıka boşver aldırıs etme.
Yaşlı insanlar biraz anlayışsız oluyorlar.
Allah tez zamanda bir evlat nasip eder inşalalh.
Kaç yaşındasın aaynaa?
Amin canım Amin...32 yaşındayım canım ahhh o kadar çok ağlattılar ki bu laflar ne ki..
ne beğendiler ne taktir ettiler anca eleştiri adam yerine koymadılar güya..
şimdi de çocuk da olmayınca bunu ağızlarına doluyorlar işte canım..
ALLAH utandırmasın kimseye hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere ALLAH hastalara şifa dertlilere deva borçlulara da eda nasip etsin..
dayında gelişme var mı canım?
ALLAH ALLAH neden bir tanı koyamıyorlar anlamadım ya...Amin canım Amin...
Durumu aynıymış canım. Bir degisiklik yokmuş. Işin garibi hastalıgina bir teşhis koyamıyorlar.
Evet canım karın agrisi şikayetiyle hastaneye yattı. Birkaç gün hastanede kaldiktan sonra eve gönderdiler. Tekrar rahatsizlanınca Ankaraya yatirdilarALLAH ALLAH neden bir tanı koyamıyorlar anlamadım ya...
biranda mı hastalandı canım
ALLAH ALLAH bir şey mi dokundu da bu hale geldi adamcağız ya inşallah doktorlar sebebini bulurlar da iyileşme gösterir inşallah hayırlarla amin..Evet canım karın agrisi şikayetiyle hastaneye yattı. Birkaç gün hastanede kaldiktan sonra eve gönderdiler. Tekrar rahatsizlanınca Ankaraya yatirdilar
Bir aylik mevzu
yok kuzum dişimi sıkıyorum az kaldı gider ayak tadımız kaçmasın diyorum gülüm
Aynen kuzum bosver 3 gunluk dunyada degmez huzursuzluk yaratmaya,ALLAH BUYUKTUR gulum hic sikma canini senyok kuzum dişimi sıkıyorum az kaldı gider ayak tadımız kaçmasın diyorum gülüm
öyle canım benim gerek yok diyorum az daha sık dişiniAynen kuzum bosver 3 gunluk dunyada degmez huzursuzluk yaratmaya,ALLAH BUYUKTUR gulum hic sikma canini sen
Korisim gecmia olsun haberim.yoktuAmin canım Amin...
Durumu aynıymış canım. Bir degisiklik yokmuş. Işin garibi hastalıgina bir teşhis koyamıyorlar.
Sagol AlyanaklımKorisim gecmia olsun haberim.yoktuRabbim acil sifa versin