- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.101
ALLAH RAZI OLSUN CANIM bugün yirmilik dişimi çektirdim çok perişan oldum ya hamileyimdir belki diye ağrı kesici de içemiyorumAma hissettiklerini anlayabiliyorum, hiçte şişmiyor kafam oram buramsen dök içini tatlım, bakamıyorum sıkca odur işte
TakipteyimDenk getirebilirsek bulusucaz insallahbu haftaici bulusuruz sanirim
Sen kaç yaşındasın canım? Gerçi yirmilik diş ileriki yaşlarda da cekiliyor, cok geçmiş olsun canım, güzel bir haftasonu diliyorumALLAH RAZI OLSUN CANIM bugün yirmilik dişimi çektirdim çok perişan oldum ya hamileyimdir belki diye ağrı kesici de içemiyorum
32 canım ay çürümüş bir de ya çok zor çekim olduSen kaç yaşındasın canım? Gerçi yirmilik diş ileriki yaşlarda da cekiliyor, cok geçmiş olsun canım, güzel bir haftasonu diliyorum
Aman iyi , zor bacim diş, değişik bir çile. Kız baksana, ben uğrayamiyorum öyle sıkça KKya ama, diğer kızlarda yoklar, haberin varmı?32 canım ay çürümüş bir de ya çok zor çekim oldubugün daha rahatım
NeyTakipteyimeklicem senide hıı
bu sıralar çok yoğun değil burası gülüm..Aman iyi , zor bacim diş, değişik bir çile. Kız baksana, ben uğrayamiyorum öyle sıkça KKya ama, diğer kızlarda yoklar, haberin varmı?
ifindimIyi aksamlarrr millet tik tik tik kimse yokmiii huuu
Disipline Girmis BirKadin sisttt yavyumm ne haber @basbelasiyim alyanaklim.minnakim sen nerdesin yaw
Cik titlisin cinimifindim
tisikirler cinim , sen de cok titlisinCik titlisin cinim
Nasilsin bakalim eyimin
Hecc oturuveriyomtisikirler cinim , sen de cok titlisin
iyiiim ben sukur, sen nooorun
ver kanka iceyimHecc oturuveriyomne yapam,cay yaptim icenmi
Vereyim komsum alver kanka iceyim
gorunmuyonuz pek
valla canim bende de bir degisiklik yok,aynu tas ayni hamam.. su sinava girsemde is bulsam diye bekliyorum,patladim evde..Vereyim komsum alkaranfilli
Gorunemiyoz kanka dunya telasi iste
Senden ne haber nasil gidiyor
Haklisin kanka evde hep ayni kisir dongu dondurup duruyor,monoton hep ayni seyler..valla canim bende de bir degisiklik yok,aynu tas ayni hamam.. su sinava girsemde is bulsam diye bekliyorum,patladim evde..
bende butun kis yattim yaz geliyor ise girecem.zuper fikir dimi
HahahHaklisin kanka evde hep ayni kisir dongu dondurup duruyor,monoton hep ayni seyler..
Bence cok zuper bir fikir,nerde hareket orda bereket diyorum kanka
Alakasiz ama senin tavuk cok tatli yaaHahah
Neyse günler uzun diye kandırırım artık kendimi napim
Ay dimi ben de çok sevdim yaAlakasiz ama senin tavuk cok tatli yaa
Manzarasina bak hele oy oy bayildim ben buna bee