- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.081
Başınız sağolsun canımBugun vefat haberini aldık nikita.
ay ısınsın havalar yaCok sukur canim iyi olmana sevindim:)
Valla havalar isiniyor burda artik bu hafta bayaa sicak buralar
Geçmiş olsun, atlattın ya ona bak4 dolgu yapıldı bugün ya dişlerim sızlıyor
Kiss nerelerdesin?Hoşbuldum kuzum :) iyiyim sen nasılsın, ben de sizi özledim
Madonna oldum yeniden
Atlattım gülüm ya cuma yirmilik dişim çekilecekGeçmiş olsun, atlattın ya ona bak
Amin, sagol Allah razi olsun nikitamBaşınız sağolsun canımAllah rahmet eylesin, sizlerede sabır versin. Üzüldüm ya, az evvelde tv de bişey görmüştüm, oda çok etkilemişti, şimdi katlandı resmen. Inna lillahi ve inna ileyhi Raciun
Diş derdi kötü ya, iyi bilirim. Tekrar geçmiş olsun tatlım, daha nasılsın?Atlattım gülüm ya cuma yirmilik dişim çekilecek
Seni gordum daha iyi oldum yawsensiz buralar cok sessiz oluyor kuzum,donmene cok sevindik
Cok sukur madonna olmusun geri boyle daha havalisin sekerim
Kiss nerelerdesin?
Ay başımın belası dişler küçükken inci gibiydiler şimdi de 36 parçalık porselen tabak takımı gibilerDiş derdi kötü ya, iyi bilirim. Tekrar geçmiş olsun tatlım, daha nasılsın?
valla sekerim, inan siziin icin giriyorum... isim basimdan askinTeşekkür ederim nanem limonum
Burdayım nikiii asık sen nerelerdesin?
ah canim, iste onlarda bi zaman sonra artik yeter diolarAy başımın belası dişler küçükken inci gibiydiler şimdi de 36 parçalık porselen tabak takımı gibilerçürük mürük hehehe...
iyiyim canım ya adetimi bekliyorum bir içimdeki ses de hamilesin beeeeeeeeeeeeeee diyorher ay konuşup duran iç sesim :=) sen nasılsın canım iş güç yoğun senin de heraşlde
AY HAYIRLISIYLA CANIM BİR SEVİNSEM YA GÖGÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ ADETİME 5 GÜN VAR DÜN TEST YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ ÇIKMAZ ONDA DA ÇIKMADI DA GERÇİ BEYAZ YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTIM VAR BİR YANDAN DA ACABA TEDAVİYE GEREK KALMADAN HAMİŞMİ OLACAĞIM DİYORUM ALLAH'IN İZNİYLE....ah canim, iste onlarda bi zaman sonra artik yeter diolar
kisss insallahhh, hade bak bizide sevindir!! bu ay al su guzelim haberi insallahh
yaw, sorma benim is öwfff ettirdi valla.. yarin bosum ama dicem , degilim. Ise gelmicem ama bizim ufakligin yaninda olmak istiyorum okulda, yarin karnaval kutluyorlar okulda, kucuklerin (anaokulu siniflarinda) yardimci ebeveyn olacagim, dedim is saatlerimi baska arkadasa vereyim, bari cocugum benim annemde burda diyebilsin , Allahtan listeye almislar benide. yani demem oki, ise gelmesem bile disarda ,evde illaki mesguliyetim var , nolacagim bilmiyorum ... tatile ihtiyacimm varr
Kız lafı mı olur, inşallah yaa, canı gönülden diliyorum istiyorum senin için tatlımAY HAYIRLISIYLA CANIM BİR SEVİNSEM YA GÖGÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ ADETİME 5 GÜN VAR DÜN TEST YAPTIM AMA ERKEN GEBELİK TESTİ DEĞİLDİ ÇIKMAZ ONDA DA ÇIKMADI DA GERÇİ BEYAZ YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTIM VAR BİR YANDAN DA ACABA TEDAVİYE GEREK KALMADAN HAMİŞMİ OLACAĞIM DİYORUM ALLAH'IN İZNİYLE....
ay her yere yazacağım hamişim diye siz de artık yeğeninize patik örmeye başlayın lütfenne olursa kar hehehehehehe kurk mantosuza da battaniye aldıracağım kürkten olsun
Kız lafı mı olur, inşallah yaa, canı gönülden diliyorum istiyorum senin için tatlım
Ben bu halimle bile bazen eriniyorke senin erinmemen garip olurdu zatenvalla sekerim, inan siziin icin giriyorum... isim basimdan askinzikkim ya.
burda bitince evdeki isler , inan bos buldugumda koltukta oturup saf saf oylece kaliyorum, gecen kumanda diger koltuktaydi , applesiyordum kuzenimle , ona ''kumandayi almaya eriniyorum resmen '' dedim ..
naber? napiosun canim?
Ama hissettiklerini anlayabiliyorum, hiçte şişmiyor kafam oram buramay canım benim ALLAH RAZI OLSUN sizlerin ne kadar çok kafanızı şişiriyorum bebek bebek diye nazımı çektiniz hep sağolun sizler olmasa ben kime derdimi yanacağım ya ALLAH hepinizin gönlünüzün muradlarını hayırlarla nasip etsin evlatlarınızdan güldürsün sizi inşallah amin
Aksilik yoksa monotonluk değerli bir nimettir fıstıkBen bu halimle bile bazen eriniyorke senin erinmemen garip olurdu zaten
Ben aynıyım valla canım bi değişiklik yok
Saada Bebeeemhayırlı cumalar kızlar
Denk getirebilirsek bulusucaz insallahAksilik yoksa monotonluk değerli bir nimettir fıstıkdiğerleri de pek yazamıyorlar baksana... mySoulla bulusuyonuzmu yine