- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.041
Mazef nerede yahu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla bir telaş oluyor değilmi yukardakiler gelince? Nasılsın daha?Istanbukdan yoneticiler geldi ondan canim
Evet canım. . Napsın millet, iş bir değil ki sen yine iyi yürütüyorsun maşallahOyle valla kuzum sabahtan aksama kadar ayaktayim,yinede sukurler olsun sagligimiz yerinde:)
Canim benim yaa gecmis olsun,uzulme gulum cocuktur hastalanirda duse kalka buyurler,rabbim dermansiz dertle sinamasin...
Valla malum bizim burda tatil bende cok sk giremiyorum,kizlarda zaten pek ugramiyor baksana herkes mesgul:))
Yorgunum korecim, oturdum ama ortalığı ufaklık bi dağıttı ki sorma, hayır topla diyorum tınlamıyor , öf ya.Hayırli aksamlar kızlarrrrr
Nasılsınız?
naneelimoonn
basbelasiyim
OriginalNIKITA
aaynaa
TopraKahveBob
Mazef
Benimkilerde aynılar canım.Yorgunum korecim, oturdum ama ortalığı ufaklık bi dağıttı ki sorma, hayır topla diyorum tınlamıyor , öf ya.
Küçük 4, büyük 11.. İkisi birleştiği an tamam, tozu dumana katıyorlar. Canım güzel bir pazar akşamı diliyorum sana, diğer fıstıklaradaBenimkilerde aynılar canım.
Çokyoruyorlar gerçekten.
Kaç yaşında?
Sagol canım benim.Küçük 4, büyük 11.. İkisi birleştiği an tamam, tozu dumana katıyorlar. Canım güzel bir pazar akşamı diliyorum sana, diğer fıstıklarada
bugün söz verdiğim 5 yasinin 4ünü okudum canım dua ettim dayına 1 tanesini de birlkaç güne okuyacağım inşallah var mı gelişmeSagol canım benim.
Allah kolaylık versin sana.
Bende Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde kalanlarıni okuyacağım canim.bugün söz verdiğim 5 yasinin 4ünü okudum canım dua ettim dayına 1 tanesini de birlkaç güne okuyacağım inşallah var mı gelişme
ALLAH ALLAH doktorlar neden bulamıyor sebebini ya hayırlarla inşallah şifa bulur da güzel haberler verirsin bizlere de inşallah aminBende Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde kalanlarıni okuyacağım canim.
Allah razı olsun canım.
Yok bir gelişme. Az önce konuştuk.İçime taş oturmuş gibi oldu valla
ii geceler kuzum nasılsınKizlar iyi aksamlar
İnsallah canimALLAH ALLAH doktorlar neden bulamıyor sebebini ya hayırlarla inşallah şifa bulur da güzel haberler verirsin bizlere de inşallah amin
Tamam canim saol yine de sen okugunca bana yazarsin tatlimm
tsk. ederim canim, hepimize kolay gelsin ,Sagol canım benim.
Allah kolaylık versin sana.
kiz nasilsin? ne var ne yok?Kizlar iyi aksamlar
Bugun vefat haberini aldık nikita.tsk. ederim canim, hepimize kolay gelsin ,
nasil oldu hastaniz ?
Bugun vefat haberini aldık nikita.