- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #11.001
Nasilsin canim benimkizlar..
basbelasiyim Mazef My SouL naneelimoonn kürksüz, toprakkahve
kizlar eskisi kadar bakamiyacagim , demistimya , topige illaki bakarim firsat oldukca.
ama sizde bakmamissiniz , yaa nasil yogunuz goruyonuz.
yogun , yorgunNasilsin canim benim
Oyle valla kuzum herkes yogun galiba:)kizlar..
basbelasiyim Mazef My SouL naneelimoonn kürksüz, toprakkahve
kizlar eskisi kadar bakamiyacagim , demistimya , topige illaki bakarim firsat oldukca.
ama sizde bakmamissiniz , yaa nasil yogunuz goruyonuz.
Minnosum giymatlim senden ne haber nasilsinNasilsin canim benim
Bende ne olaun is guc bende 2 gundur yogunum canimyogun , yorgunama elhmdllh, sikayet etmemem lazim, sen anlat canim yaa, bayadir konusmadik
Iyiyim cok sukur canim sen nasilsinMinnosum giymatlim senden ne haber nasilsin
Merhaba kuzum hosgledinMerhaba Kizlar :)
Iyilik cok sukur yuvarlanip gidiyoruz tatlimIyiyim cok sukur canim sen nasilsin
sana misafir gelmese bile islerin basindan askin sekerim, minnoslar yeter bikeremOyle valla kuzum herkes yogun galiba:)
Benim misafirim var aksama ancak girebildim telasliydim:)
Bir kahvemi icip az dinlenecem sonra yine full isler...cok yoruldum yaw:/
Sen nasilsin canim?
hayirdir fistigim, alyanagimmm.... anlat accikBende ne olaun is guc bende 2 gundur yogunum canim
Istanbukdan yoneticiler geldi ondan canimhayirdir fistigim, alyanagimmm.... anlat accik
Oyle valla kuzum sabahtan aksama kadar ayaktayim,yinede sukurler olsun sagligimiz yerinde:)sana misafir gelmese bile islerin basindan askin sekerim, minnoslar yeter bikerem
bende iyiyim cok sukur, sirf sizi yoklamak icin giriyorum , yoksa inan zorlaniyorum ,
benim buyuk oglan rahatsiz , okula gitmedi, resmen benim yuzumden, gecen ic geciyordum Burak hic hastalanmiyor peh peh diye, sen misin diyen, cocuk burun bogaz bi tikandibari toparlansa bugun ...
sende ne var ne yok?
Klavyeden kalktaa battaniye altina gir breeee deryalaaarrrhava çok soğuk üşüyorum breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Klavyeden kalktaa battaniye altina gir breeee deryalaaarrr
Allah iyiligini versinyazarken ellerim üşüyor
ahhh biri de ellerimi ufalasa falanAllah iyiligini versinsicak suya koy elllerini barii hahah