GURBETCiLER DURAGI:)

kizlar..
basbelasiyim basbelasiyim Mazef Mazef My SouL My SouL naneelimoonn naneelimoonn kürksüz, toprakkahve
kizlar eskisi kadar bakamiyacagim , demistimya , topige illaki bakarim firsat oldukca.
ama sizde bakmamissiniz , yaa nasil yogunuz goruyonuz.
Oyle valla kuzum herkes yogun galiba:)
Benim misafirim var aksama ancak girebildim telasliydim:)
Bir kahvemi icip az dinlenecem sonra yine full isler...cok yoruldum yaw:/
Sen nasilsin canim?

Oyle valla kuzum herkes yogun galiba:)
Benim misafirim var aksama ancak girebildim telasliydim:)
Bir kahvemi icip az dinlenecem sonra yine full isler...cok yoruldum yaw:/
Sen nasilsin canim?
sana misafir gelmese bile islerin basindan askin sekerim, minnoslar yeter bikerem :KK66:
bende iyiyim cok sukur, sirf sizi yoklamak icin giriyorum , yoksa inan zorlaniyorum ,
benim buyuk oglan rahatsiz , okula gitmedi, resmen benim yuzumden, gecen ic geciyordum Burak hic hastalanmiyor peh peh diye, sen misin diyen, cocuk burun bogaz bi tikandi :KK43: bari toparlansa bugun ...
sende ne var ne yok?

sana misafir gelmese bile islerin basindan askin sekerim, minnoslar yeter bikerem :KK66:
bende iyiyim cok sukur, sirf sizi yoklamak icin giriyorum , yoksa inan zorlaniyorum ,
benim buyuk oglan rahatsiz , okula gitmedi, resmen benim yuzumden, gecen ic geciyordum Burak hic hastalanmiyor peh peh diye, sen misin diyen, cocuk burun bogaz bi tikandi :KK43: bari toparlansa bugun ...
sende ne var ne yok?
Oyle valla kuzum sabahtan aksama kadar ayaktayim,yinede sukurler olsun sagligimiz yerinde:)
Canim benim yaa gecmis olsun,uzulme gulum cocuktur hastalanirda duse kalka buyurler,rabbim dermansiz dertle sinamasin...
Valla malum bizim burda tatil bende cok sk giremiyorum,kizlarda zaten pek ugramiyor baksana herkes mesgul:))

X