- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.861
HahhahahahDaahada sicakk olacakk bu gecee
Sağol topraam
sağol canım sen neler yapıyorsun rejim falan devam mı
kuzu havalar nasıl orada?Sağol topraam
Bugün çok güzeldikuzu havalar nasıl orada?
burada da biraz daha iyi canım ya bu sene daha mı soğuk yaBugün çok güzeldi
Onu bilmem de bu sene iyi sicak olacakmiş , öyle diyollaburada da biraz daha iyi canım ya bu sene daha mı soğuk ya
hadi yaOnu bilmem de bu sene iyi sicak olacakmiş , öyle diyolla
Gitmiyor. Bu hafta cok kötüydüm. Fena yedim almis bile olabilirimsağol canım sen neler yapıyorsun rejim falan devam mı
Ooo yogun bir sekilde kv agirlanmasi var diseneİyiyim canım ne olsun, geçen hafta kv bu hafta benim anne:) yoğun gidiyor.hazırlık yapıyorum.Sen nasılsın canım ?
Selam canım. Sana da mutlu pazarlarGunaydin kizlarr mutlu pazarlar
Insallah en kisa zamnda kavusursun bebisine ,KIZLAR HUUU NASILSINIZ DÜN DOKTOR KONTROLÜM VARDI DOKTOR YİNE İLAÇ FALAN YAZACAK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DAHA FAZLA OLACAK MASRAFIMIZ AMA ARTIK NE YAPALIM BORÇ HARÇ GİRDİK BU MURADIMIZ İÇİN ŞUBAT ADETİMDE İĞNELER BAŞLIYOR TEDAVİME AŞILAMA İÇİN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
Nabersin ,kiz hic arayip sormuyon,kuzucuk nasil?
Allah razi olsun canım inşallah hayırlısı ile aminInsallah en kisa zamnda kavusursun bebisine ,
Buralara eskisi kadar takilmiyorum canım iyiyim sen nasılsın kuzu nasıl.Nabersin ,kiz hic arayip sormuyon,kuzucuk nasil?
Bizde iyiz .ah ah nerde o eski sohbetlerBuralara eskisi kadar takilmiyorum canım iyiyim sen nasılsın kuzu nasıl.