- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.841
Gunaydin canim nasilsin :)Gunaydinnn hatunlar mutlu hafta sonlari diliyorum
basbelasiyim Disipline Girmis BirKadin @Mazef @NIKITA aaynaa
Cok sukur iyiyim minnosum bebemGunaydin canim nasilsin :)
Iyi diyelim iyi olalim ayni canim.ugras durCok sukur iyiyim minnosum bebem
Sen nasilsin bakalim?
Oyle canim ugrasmadan olmuyor, sabir sabir yapcak birsey yok anacim:))Iyi diyelim iyi olalim ayni canim.ugras dur
Degissin bencede
Cok gecmis olsun kuzum,havalardan olabilir ya dikkat et bide su diyet isini cokmu abartiyorsun sen bakim?
Kilo verecem diye sagligindan olma kuzum azar azar herseyden ye duzenli egzersiz de yaparsin olur biter,kendini kasma fazla...
Tansiyonun falan dusuyor olmasin canim?
Bas donmeleri falan devam ederse bir doktora gorun ve zencefil cayi tuket iyi gelir:)
Rabbim sifa versin tez vakitte insallah:)
Kizz burda havalar bir soguk bir sicak ama sanki bahar camdan bakiyor gibi:))
Amann bosver yaw yemisim diyetiniTesekkür ederim nanem. Diyetten degil ya yapamiyorum biraktim verdigimi korumaya calissiyorum sadece. Ama bu hafta hastayken baya yedim.zencefil iciyorum. Bak hatirlattin bugünlük hakkimi simdi iceyim. Bahar geliyor gerceken. Burda isindi havalar cok sükür :) cok özledim yazi.
Gunaydin tunaydin sekerim ne haberGunaydin kizlar
Amann bosver yaw yemisim diyetini
Sen kilonu koru alma yeter:)
Ya bakma burdada bir bakiyorum yaz havasi ertesi gunu de bulutlar ususmus yagmur var:))biraz dengesiz bu aralar su marti da bir atlatirsak artik yaz geldi diyebiliriz
Bende yaz cocuguyum kahvem bayilirim bahara yaza
Helee birdee aylardaannn temmuz isee bambaskaaakdeniz aksamlari bir baska oluyor.
Simsicak simsicak simsicakHelee birdee aylardaannn temmuz isee bambaskaasahildee insanlarr el elee simsicaakkk
Daahada sicakk olacakk bu geceeSimsicak simsicak simsicak
bakalım 2 kilo verdim canım 5 günde yine de diyete devam edeceğim
sağol kuzucuğum biz de temizlik yaptık yarın misafirlerim var eltimgil kaynanam duramamış gitmek istiyorum ayna gile demişGunaydinnn hatunlar mutlu hafta sonlari diliyorum
basbelasiyim Disipline Girmis BirKadin @Mazef @NIKITA aaynaa
akdenizi bilmem ama :) balayı bile yapamayan ben bir hamam keyfi yapaydıkakdeniz aksamlari bir baska oluyor.
Ayyy bak hasretine dayanamamissağol kuzucuğum biz de temizlik yaptık yarın misafirlerim var eltimgil kaynanam duramamış gitmek istiyorum ayna gile demişbeni çok sever ya hehehehe
eltim ona yüz vermez benim gibi sallamaz yani o ona dayanamamıştır çatlamıştır konuşamadan da..Ayyy bak hasretine dayanamamis
Seviyor seni bu kaynana varya hahah:))
Haklisin kuzum ama yasliligina ver,yaslaninca cenesi dusuyor insanin:))eltim ona yüz vermez benim gibi sallamaz yani o ona dayanamamıştır çatlamıştır konuşamadan da..
ben onunla konuşurum ederim canı sıkılmaz burada orada hapishanede gibi oluyor tuvalete giderken bile diken üstünde ama buna rağmen oturup hep seni istemedik beğenmedik sevmedik demeyi biliyor benim gücendiğim taraf burası ben sana iyiysem yapmacık olsa da benim kalbimi de kırma işte
İyiyim canım ne olsun, geçen hafta kv bu hafta benim anne:) yoğun gidiyor.hazırlık yapıyorum.Sen nasılsın canım ?Gunaydin tunaydin sekerim ne haber