GURBETCiLER DURAGI:)

Degissin bencede:KK66:
Cok gecmis olsun kuzum,havalardan olabilir ya dikkat et bide su diyet isini cokmu abartiyorsun sen bakim?
Kilo verecem diye sagligindan olma kuzum azar azar herseyden ye duzenli egzersiz de yaparsin olur biter,kendini kasma fazla...
Tansiyonun falan dusuyor olmasin canim?
Bas donmeleri falan devam ederse bir doktora gorun ve zencefil cayi tuket iyi gelir:)
Rabbim sifa versin tez vakitte insallah:)
Kizz burda havalar bir soguk bir sicak ama sanki bahar camdan bakiyor gibi:))

Tesekkür ederim nanem. Diyetten degil ya yapamiyorum biraktim verdigimi korumaya calissiyorum sadece. Ama bu hafta hastayken baya yedim. :KK70: :KK70: zencefil iciyorum. Bak hatirlattin bugünlük hakkimi simdi iceyim. Bahar geliyor gerceken. Burda isindi havalar cok sükür :) cok özledim yazi.

Tesekkür ederim nanem. Diyetten degil ya yapamiyorum biraktim verdigimi korumaya calissiyorum sadece. Ama bu hafta hastayken baya yedim. :KK70: :KK70: zencefil iciyorum. Bak hatirlattin bugünlük hakkimi simdi iceyim. Bahar geliyor gerceken. Burda isindi havalar cok sükür :) cok özledim yazi.
Amann bosver yaw yemisim diyetini:-)
Sen kilonu koru alma yeter:)
Ya bakma burdada bir bakiyorum yaz havasi ertesi gunu de bulutlar ususmus yagmur var:))biraz dengesiz bu aralar su marti da bir atlatirsak artik yaz geldi diyebiliriz:KK66:
Bende yaz cocuguyum kahvem bayilirim bahara yaza :KK71:

Amann bosver yaw yemisim diyetini:-)
Sen kilonu koru alma yeter:)
Ya bakma burdada bir bakiyorum yaz havasi ertesi gunu de bulutlar ususmus yagmur var:))biraz dengesiz bu aralar su marti da bir atlatirsak artik yaz geldi diyebiliriz:KK66:
Bende yaz cocuguyum kahvem bayilirim bahara yaza :KK71:
:dondurma::dondurma::KK75:akdeniz aksamlari bir baska oluyor. :KK75:

Ayyy bak hasretine dayanamamis:-)
Seviyor seni bu kaynana varya hahah:))
eltim ona yüz vermez benim gibi sallamaz yani o ona dayanamamıştır çatlamıştır konuşamadan da..
ben onunla konuşurum ederim canı sıkılmaz burada orada hapishanede gibi oluyor tuvalete giderken bile diken üstünde ama buna rağmen oturup hep seni istemedik beğenmedik sevmedik demeyi biliyor benim gücendiğim taraf burası ben sana iyiysem yapmacık olsa da benim kalbimi de kırma işte

eltim ona yüz vermez benim gibi sallamaz yani o ona dayanamamıştır çatlamıştır konuşamadan da..
ben onunla konuşurum ederim canı sıkılmaz burada orada hapishanede gibi oluyor tuvalete giderken bile diken üstünde ama buna rağmen oturup hep seni istemedik beğenmedik sevmedik demeyi biliyor benim gücendiğim taraf burası ben sana iyiysem yapmacık olsa da benim kalbimi de kırma işte
Haklisin kuzum ama yasliligina ver,yaslaninca cenesi dusuyor insanin:))
Idare edecen artik gulum allah icin:)

X