- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.881
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ben kaynanamın yüzünden giremedim dün de
anne sen hangi devirden geliyon deseydinkuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ben kaynanamın yüzünden giremedim dün debilgisayarı elime alınca kadın iyi ki şunlar vardı yoksa zaman nasıl geçecekti diyip duruyor biz onun televizyon seyretmesine bir şey demiyoruz ama msj geliyor telime sinir oluyor az daha sabır bana
anam aman ağzı dursun diye gizliden gizliye giriyorum sanki ayıp bir şey yapıyormuş gibi 12 gün falan kaldı işte az daha sabıranne sen hangi devirden geliyon deseydin
hadi az daha sabir
siz toplasin ben gelecegim yine
anam aman ağzı dursun diye gizliden gizliye giriyorum sanki ayıp bir şey yapıyormuş gibi 12 gün falan kaldı işte az daha sabır
Boyun posun devrilsin zeymurun öküzü diyorum.Bizde iyiz .ah ah nerde o eski sohbetler
Zeymur la siz yazisinca cok gülüyordum ben. Ne güzel sakalsiyordunuz .Boyun posun devrilsin zeymurun öküzü diyorum.
İkinciyi ne zaman yapcan kiz
Ahh ahh o okuzu elime verecekler islak odunla yenmi yemenmiBoyun posun devrilsin zeymurun öküzü diyorum.
İkinciyi ne zaman yapcan kiz
Yine irezil oldum etiket kurbani oldum ayol
Şimdiki tipim nasılCanlarimmm
TopraKahveBob Disipline Girmis BirKadin yine tipi degismis @basbelasiyim minnos nerdesin yavrum @aaynaa senin kv cok eksinli bir hatun ya sevdim ben onu
Kpss çalşmak istiyorum çatlıyorum ben gideyim de ondan sonra başla derse diyor bir de akşama sabaha kadar konuş hiç konuşmamış gibi sanarsın bir konuşma bitsin başım dalgalı diyor ama konuşurken sağlam anam ben bıktım konuşmaktanAnne sen de tv izlion bu da bizim eglencemiz de. Hic anlamazsa da kpss calisiyorum de
Canlarimmm
TopraKahveBob Disipline Girmis BirKadin yine tipi degismis @basbelasiyim minnos nerdesin yavrum @aaynaa senin kv cok eksinli bir hatun ya sevdim ben onu
Hahah ne kaaa komikimm demiHahahaha cok güldüm ya. Hatta benim kiz da güldü
Sen biliyonmu aynam bir kadinin gunluk ortalama 35 bin kelime tuketirmisay gören hiç konuşmaz sanır ama bir dokun 24 saat konuşur heheheh aman ben de severdim çok ama git gide soğuttu kendinden ama saygım çok az daha sabrediyorum
Ben pek sevdim bunuŞimdiki tipim nasıl