GURBETCiLER DURAGI:)

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ben kaynanamın yüzünden giremedim dün de :KK70: bilgisayarı elime alınca kadın iyi ki şunlar vardı yoksa zaman nasıl geçecekti diyip duruyor :KK70: biz onun televizyon seyretmesine bir şey demiyoruz ama :KK70: msj geliyor telime sinir oluyor az daha sabır bana :KK70::KK70::KK70:
anne sen hangi devirden geliyon deseydin :halay:
hadi az daha sabir :KK48:
siz toplasin ben gelecegim yine :işsiz:

Anne sen de tv izlion bu da bizim eglencemiz de. Hic anlamazsa da kpss calisiyorum de :KK70:
Kpss çalşmak istiyorum çatlıyorum ben gideyim de ondan sonra başla derse diyor bir de akşama sabaha kadar konuş hiç konuşmamış gibi sanarsın bir konuşma bitsin başım dalgalı diyor ama konuşurken sağlam anam ben bıktım konuşmaktan :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: ay gören hiç konuşmaz sanır ama bir dokun 24 saat konuşur heheheh :KK70::KK70::KK70: aman ben de severdim çok ama git gide soğuttu kendinden ama saygım çok az daha sabrediyorum
Sen biliyonmu aynam bir kadinin gunluk ortalama 35 bin kelime tuketirmis:KK53:sincik senin kv de azcik yasli olunca 2 kat artiyor haliyle otomatige baglamis:KK14:hos gorecen yavrum biz o yaslarda kimbilir ne hale geliriz yaw:KK51:kesin bana da cenesiz derler:KK48:

X