GURBETCiLER DURAGI:)

gunaydinlar millet! hade kolay gele herkes, yeni hafta,yeni sanslar,yeni imkanlar olsun

Gunaydin millet
Disipline Girmis BirKadin kizz bittimi mapusunniye girdiydin de bakalim:)

oghhh afiyet olsun, tam kek kahve havasi burasi sisli puslu resmen , kuru ama... ah o isler aaahh..

madonnammm beriammm, noldu ku sana bebisss ??
Günaydınn kızlar hayırlı haftalar ❤

Bdv de bir konu açmış, 3 tane evli erkekle beraber oldum pişmanım evlenince aynısı başıma gelir mi evlenmekten korkuyorum demiş...
ben de cevap verdim
Yidik mapısı

Napıyosunuz?

kisss.... ilahii :)
nasilsin canim? hosgeldin !iyiki geldin ... napiosun ?

Hoşbuldum canım, bdv de çenemi tutamamaktan oldu
Sen nasılsın iyi misin?
ben de idare eder canım kaynana ile biraz gerginiz kendimi sakin tutmaya çalışıyorum dün eşim aç karnına sigara yaktı die hem kızdı sonra eşimi ben uyardım kahvaltını bir yap ondan sonra dedim hiç düşünmüyorsun kendini dedim sonra kadın aaa senin emrinde mi dolaşacak benim oğlum yandık yazık desene dedi şaştım kaldım ben iyiliğine diyorum eşime dedim hiç mi laf söyleyemeyeceğim ben eşime dedim ama eltime laf diyemezsin oğluna dediklerine dedim ne kadar içerse içsin diyor o zaman senin oğlunun sağlığını düşündüğün yok dedim...
kaynatam varken kuzu gibi olan kadın kaynata ölünce yapamadığı kaynanalığı eline almaya çalışıyor bugün eltimlere gidecekti ama eltimlerin misafiri bitmediğinden gelip almadılar ondan sonra da eşim benden sakin olmamı istiyor tabii sakinim de tuhafıma gitti oğlunu falan dşündüğü yok sadece kendini düşünen bir kadın

pazartesi yeni hafta hayırlı olsun kuzular pazar gününü kaynana ile düello ile açtık kapadık
olsun, bak gülebiliosun en azindan. yapsin ayol, az murad alsin oda , kaynanalik yapamadan gozlerimi kapatmiyayim diodur belkide icinden.
Sabrina saril , sal gitsin.
nasil gecti diyemicem, malum ... baya olay olmus bosver gulum ya

Kac yasinda senin kv
Ya isin en guzeli ne biliyor musun ona he he deyip kendi bildigini okumak
iyiyim tatlim, isteyim simdi, haftasonu elimden geldigince az is yapmaya calistim, kimseye gitmedim, kimsede gelmedi. Sen naptin haftasonu? istanbuldamisin sen?

En güzelini yapmissin valla :) insana az kendi de lazim..

Evet canim Istanbuldayim, cumartesi merak ettigim bir film vardi ona gittik canim , birde sahil yaptim., eksiklerim vardi onlari aldim öyle gecti
Pazar gunu de esim mac izlemeye gidince ben de kendimi temizlik ve yemege verdim :)

benimkide mac izlemeye gitti, pesinden de yarim saat ufak oglum agladi, aynen bende yemege verdim kendimi ama bi yandanda ömeri teselli etmeye calistim ..
istanbulda olmaktan memnunmusun?
hangi filmi izledin?

benimkide mac izlemeye gitti, pesinden de yarim saat ufak oglum agladi, aynen bende yemege verdim kendimi ama bi yandanda ömeri teselli etmeye calistim ..
istanbulda olmaktan memnunmusun?
hangi filmi izledin?
Memnunum canm cünkü sakin bir ilcesinde yasiyorum, yoksa Istanbul artik yasanacak yer degil..
Merkezi yerlerine gittim mi afakanlar basiyor..
Calgi cengi 2 yi izledim canim, ilkini tesadufen izlemistik , guzeldi.
Ama bunun icin aynisini soyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…