GURBETCiLER DURAGI:)

Kac yasinda senin kv
Ya isin en guzeli ne biliyor musun ona he he deyip kendi bildigini okumak :KK66:

En güzelini yapmissin valla :) insana az kendi de lazim..

Evet canim Istanbuldayim, cumartesi merak ettigim bir film vardi ona gittik canim , birde sahil yaptim., eksiklerim vardi onlari aldim öyle gecti :KK66:
Pazar gunu de esim mac izlemeye gidince ben de kendimi temizlik ve yemege verdim :)
67 yaşında canım öyle yapıyorum çoığu zaman ama seni istemedik seni bepenmedik bir ALLAH'IN kulu beğenmedi oğlumun yanında görünce çok sinirlendiğim zamanlarda oldu ne diyim inkar mı edeyim diyor eşime de dedim bunları bin kez söylemesine gerek yok şiştim dolu içim dışım takma diyor akşama kadar anasıyla sohbet eden etmeyince ah başım diyen konuşmayınca beynim dönüyor diyen bir kadın bir çorabını giyme işini bile 5 kez diyen bir kadın oturunca da insanı anca günaha sokuyor dedikodudan başka işi yok

Memnunum canm cünkü sakin bir ilcesinde yasiyorum, yoksa Istanbul artik yasanacak yer degil..
Merkezi yerlerine gittim mi afakanlar basiyor..
Calgi cengi 2 yi izledim canim, ilkini tesadufen izlemistik , guzeldi.
Ama bunun icin aynisini soyleyemem :110:
istanbulu unutamiyorum :KK43:

calgi cengi demek ( ister istemez guldum valla ) ben sana ozelden biseyler yazarim bu konudada... suan isteyim, lunchte yazarim artik... :KK66:

Memnunum canm cünkü sakin bir ilcesinde yasiyorum, yoksa Istanbul artik yasanacak yer degil..
Merkezi yerlerine gittim mi afakanlar basiyor..
Calgi cengi 2 yi izledim canim, ilkini tesadufen izlemistik , guzeldi.
Ama bunun icin aynisini soyleyemem :110:
biz de artık internete düşünce izleriz :KK70::KK70::KK70:

67 yaşında canım öyle yapıyorum çoığu zaman ama seni istemedik seni bepenmedik bir ALLAH'IN kulu beğenmedi oğlumun yanında görünce çok sinirlendiğim zamanlarda oldu ne diyim inkar mı edeyim diyor eşime de dedim bunları bin kez söylemesine gerek yok şiştim dolu içim dışım takma diyor akşama kadar anasıyla sohbet eden etmeyince ah başım diyen konuşmayınca beynim dönüyor diyen bir kadın bir çorabını giyme işini bile 5 kez diyen bir kadın oturunca da insanı anca günaha sokuyor dedikodudan başka işi yok

biz de artık internete düşünce izleriz :KK70::KK70::KK70:
Unutma yaslilar cennet kapisidir,Allah icin sabredecegiz
Bence de nette izle canim , sinemaya gitmeye deger bulmadim ben :KK66:

istanbulu unutamiyorum :KK43:

calgi cengi demek ( ister istemez guldum valla ) ben sana ozelden biseyler yazarim bu konudada... suan isteyim, lunchte yazarim artik... :KK66:
Oyle boyle diyoruz ama evet Istanbul baska..
Ya sasirttilar beni dogrusunu istersen, biz kardes payini izliyoruz suan internetten , bastan basladik.. esime dedim ki eve gidip hemen izlemeliyiz kafamdaki bu imajlarini silmem lazim :KK53:

Bekliyorum :KK66:

X