- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.581
67 yaşında canım öyle yapıyorum çoığu zaman ama seni istemedik seni bepenmedik bir ALLAH'IN kulu beğenmedi oğlumun yanında görünce çok sinirlendiğim zamanlarda oldu ne diyim inkar mı edeyim diyor eşime de dedim bunları bin kez söylemesine gerek yok şiştim dolu içim dışım takma diyor akşama kadar anasıyla sohbet eden etmeyince ah başım diyen konuşmayınca beynim dönüyor diyen bir kadın bir çorabını giyme işini bile 5 kez diyen bir kadın oturunca da insanı anca günaha sokuyor dedikodudan başka işi yokKac yasinda senin kv
Ya isin en guzeli ne biliyor musun ona he he deyip kendi bildigini okumak
En güzelini yapmissin valla :) insana az kendi de lazim..
Evet canim Istanbuldayim, cumartesi merak ettigim bir film vardi ona gittik canim , birde sahil yaptim., eksiklerim vardi onlari aldim öyle gecti
Pazar gunu de esim mac izlemeye gidince ben de kendimi temizlik ve yemege verdim :)
istanbulu unutamiyorumMemnunum canm cünkü sakin bir ilcesinde yasiyorum, yoksa Istanbul artik yasanacak yer degil..
Merkezi yerlerine gittim mi afakanlar basiyor..
Calgi cengi 2 yi izledim canim, ilkini tesadufen izlemistik , guzeldi.
Ama bunun icin aynisini soyleyemem
biz de artık internete düşünce izlerizMemnunum canm cünkü sakin bir ilcesinde yasiyorum, yoksa Istanbul artik yasanacak yer degil..
Merkezi yerlerine gittim mi afakanlar basiyor..
Calgi cengi 2 yi izledim canim, ilkini tesadufen izlemistik , guzeldi.
Ama bunun icin aynisini soyleyemem
67 yaşında canım öyle yapıyorum çoığu zaman ama seni istemedik seni bepenmedik bir ALLAH'IN kulu beğenmedi oğlumun yanında görünce çok sinirlendiğim zamanlarda oldu ne diyim inkar mı edeyim diyor eşime de dedim bunları bin kez söylemesine gerek yok şiştim dolu içim dışım takma diyor akşama kadar anasıyla sohbet eden etmeyince ah başım diyen konuşmayınca beynim dönüyor diyen bir kadın bir çorabını giyme işini bile 5 kez diyen bir kadın oturunca da insanı anca günaha sokuyor dedikodudan başka işi yok
Unutma yaslilar cennet kapisidir,Allah icin sabredecegizbiz de artık internete düşünce izleriz
Oyle boyle diyoruz ama evet Istanbul baska..istanbulu unutamiyorum
calgi cengi demek ( ister istemez guldum valla ) ben sana ozelden biseyler yazarim bu konudada... suan isteyim, lunchte yazarim artik...
haklısın canım ne diyim dişimi sıkıyorum benim stres tavan zaten perşembe günü doktora gideceğim içinUnutma yaslilar cennet kapisidir,Allah icin sabredecegiz
Bence de nette izle canim , sinemaya gitmeye deger bulmadim ben
Şimdi daha iyiyim canım benim fazlalıklar kurtuldum şükür:)aaa.. anlatsana ! gecmis olsun canim benimm.... noldu biraz anlat , nasil oldun simdi?
tekrar gecmis olsun canim,,, Allah beterinden saklasin. Bende nerdeyse hamileyim diyecektim, ama falso ciktiŞimdi daha iyiyim canım benim fazlalıklar kurtuldum şükür:)
get dinlen .. benimde tam iki saatim var mesai nin bitmesinetemizlik yaptım çok yoruldum yavvv
yarın iyice dinleneceğim yaget dinlen .. benimde tam iki saatim var mesai nin bitmesine
İllaki! Kulak asma hiçbir şeyeyarın iyice dinleneceğim ya
birkaç gün daha asmayacağım gülüm eltimlere gidince zaten dinlenirim perşembeye doktora gideceğim zaten hiç kafama takamamİllaki! Kulak asma hiçbir şeye
Nasil yani kız noldu ki ? Benim tedavi martta insallahtekrar gecmis olsun canim,,, Allah beterinden saklasin. Bende nerdeyse hamileyim diyecektim, ama falso cikti
sen naptin canim? tedavi oluyorsun ??
Aynen,birkaç gün daha asmayacağım gülüm eltimlere gidince zaten dinlenirim perşembeye doktora gideceğim zaten hiç kafama takamam
öyle canım benim doktora odaklandımAynen,boşver valla
Kız geç kaldım, anlarsınya.. Ama işte yokmuş bişey. Orta kat boş yaniNasil yani kız noldu ki ? Benim tedavi martta insallah
Hahaha anladım inşallah gelir bebis tez vakitte :) evet az kaldı bebegimKız geç kaldım, anlarsınya.. Ama işte yokmuş bişey. Orta kat boş yaniMart'a ne kaldı zaten tatlım, ha gayret
Yok şekerim, ben geçtim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım, ilk önce sana. Heyecanla bekliyorum hayırlı haberiniHahaha anladım inşallah gelir bebis tez vakitte :) evet az kaldı bebegim