- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.250
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.541
vah kuzum sende bendensin demek. Allah görüyor. Boşver üzülmeay ilk başta her zaman isterdim yanımda ama kaynatam öleli 3 ay oldu yine de aynı alttan laf sokmalar seni beğenmedik isteyen olmadı etmedi dedikçe insanı çıldırtıyor eltime tek kelime ne kendi dedi ne rahmetli ondan korkuyorlardı ama bana gelince herkes bir efeleniyor
Film izliyorum. . Daha evvel bikaç kez izlediğim filmi hemde..herkes sessiz
Yumuşak olduğun içindir. Bazen dişini parlat tatlım, sabredecegin zaman var, sabrini taşırdiklarinda haz etmediğini belli et, bidaha yapmazlaray ilk başta her zaman isterdim yanımda ama kaynatam öleli 3 ay oldu yine de aynı alttan laf sokmalar seni beğenmedik isteyen olmadı etmedi dedikçe insanı çıldırtıyor eltime tek kelime ne kendi dedi ne rahmetli ondan korkuyorlardı ama bana gelince herkes bir efeleniyor
Gecer bitanem hic merak etme atlatirsin senLimonum çok şükür gün geçtikçe daha iyi oluyorum tabi hala ağrılarım var ama napalim zamanla geçer insallah
ne olsun canım sakin bir haftasonu dedim ama iki gündür kaynanamın iyice çenesi açıldı kavga ettik gibi oldu karı koca arasına giren kaynana aman aman eltimden korktuğunu da söylüyor ağzıyla bugün gidecekti ama yarına kaldı eltimin abisi de gelmiş de yarın akşam görür tam anasının gözünü :) madem benim kıymetim olmuyor orada sus pus otururMutlu pazarlar canlarim nasilsiniz
basbelasiyim bugun nasilsin tatlim iyimisin?
@Yeu sen nereledesin balim nick mi degistin kiz yine?
Koremanya OriginalNIKITA aaynaa siz nasilsiniz sekerler
ii pazarlar kuzuGünaydın hepiciginize.
İyiyim canım sen nasılsınMutlu pazarlar canlarim nasilsiniz
basbelasiyim bugun nasilsin tatlim iyimisin?
@Yeu sen nereledesin balim nick mi degistin kiz yine?
Koremanya OriginalNIKITA aaynaa siz nasilsiniz sekerler
Gunaydin herkesciklereGünaydın hepiciginize.
Tesekkürler hatun. Cok sükürAyy hepimiz oyleyiz ya zaafımiz kkiyiyim canım. Sen nasılsın hatun
Saol deyzemmm benimBendende hepinize guzel bir pazar olması dileği fıstıklar.naneelimoonn basbelasiyim Koremanya aaynaa Mazef TopraKahveBob , kürksüz madonnam
Kıss Nerelerdesin? Napiosun ? Canım konuşamadık , anlat heleSaol deyzemmm benimsanada ii pazarlar
Ne olsun canim ya klasik bir pazar gunu daha iste:)dinlenmeye calisiyorum ama nerdee simdiden bir milyon oldu kafaİyiyim canım sen nasılsın
Sagol nikitam sanada mutlu pazarlarBendende hepinize guzel bir pazar olması dileği fıstıklar.naneelimoonn basbelasiyim Koremanya aaynaa Mazef TopraKahveBob , kürksüz madonnam