- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #10.521
Sana da mutlu hafta sonlari kuzucumHepinize Cok günaydınlarr.
Sevdiklerinizde, ailenizle geçireceginiz çok güzel bir hafta sonu olsun.
basbelasiyim
naneelimoonn
OriginalNIKITA
aaynaa
My SouL
Mazef
@Toprakkahve
iyim canım. Herzaman ki gibi ev halleri. Çoluk ćocuk biliyorsun. sen nasılsın?Sana da mutlu hafta sonlari kuzucumcok tskler
Nasilsin bakalim neler yapiyosun
Sanada fıstık, Mucuk. HEC bişe yapasım yok. Öf ama yapmam lazımHepinize Cok günaydınlarr.
basbelasiyim
naneelimoonn
OriginalNIKITA
aaynaa
My SouL
Mazef
@Toprakkahve
Teşekkürler canım. Sen özel mesajı kapattığını için seni gizli odaya alamadım haberin olsunHepinize Cok günaydınlarr.
basbelasiyim
naneelimoonn
OriginalNIKITA
aaynaa
My SouL
Mazef
@Toprakkahve
Bebişim özel mesaj ayarlarını ben kapatmadım. Bir bakayım nereden düseltiliyorsa. yeni üyelik aldımya.Teşekkürler canım. Sen özel mesajı kapattığını için seni gizli odaya alamadım haberin olsun
Geç kaldım ama iyi haftasonlari ballarım:)) misafirler oluyor o yüzden yazamadım nasılsın balimHepinize Cok günaydınlarr.
basbelasiyim
naneelimoonn
OriginalNIKITA
aaynaa
My SouL
Mazef
@Toprakkahve
Limonum çok şükür gün geçtikçe daha iyi oluyorum tabi hala ağrılarım var ama napalim zamanla geçer insallah
Geçmis olsuna mı geliyorlar?Geç kaldım ama iyi haftasonlari ballarım:)) misafirler oluyor o yüzden yazamadım nasılsın balim
Evet canım zaten yürümem lazım ki narkoz ü atabileyim:) o yüzden çok yatmamaya calisiyorumGeçmis olsuna mı geliyorlar?
Kalkabiliyormusun yerinden?
Iyi hissediyorsan, agrinda olmuyorsa gezinmen en iyisiEvet canım zaten yürümem lazım ki narkoz ü atabileyim:) o yüzden çok yatmamaya calisiyorum
Oluyor da canım napayim ameyliyat yaparken karnımı sisrmislerdi onun geçmesi için yürümem gerek malesefIyi hissediyorsan, agrinda olmuyorsa gezinmen en iyisi
Onunla gecmis olsun canım benimOluyor da canım napayim ameyliyat yaparken karnımı sisrmislerdi onun geçmesi için yürümem gerek malesef
merhaba kuzum nasılsın ben bugün nasıl geçti anlamadım bile yarın da temizlik yapacağız kaynanam yanımızda olduğundan gün içinde giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laf ediyorHepinize Cok günaydınlarr.
basbelasiyim
naneelimoonn
OriginalNIKITA
aaynaa
My SouL
Mazef
@Toprakkahve
iyim canım Allaha şükür. Bütun kaynanalar öyle, dert etme. Gecici olarak mı yanınızda yoksa sürekli mi?merhaba kuzum nasılsın ben bugün nasıl geçti anlamadım bile yarın da temizlik yapacağız kaynanam yanımızda olduğundan gün içinde giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laf ediyor
geçici canım pazartesi eltime gidecek 15 gün kafam rahat olur sonra bir 15 günlüğüne daha bendeiyim canım Allaha şükür. Bütun kaynanalar öyle, dert etme. Gecici olarak mı yanınızda yoksa sürekli mi?
Birşey olmaz.geçici canım pazartesi eltime gidecek 15 gün kafam rahat olur sonra bir 15 günlüğüne daha bende
hadi yaBirşey olmaz.
Bak bana 8 yıldır beraber yaşiyorum