- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 32
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
Abla gittim yine odasında yoktu valla şimdi de telefonun başında böyle arasam mu aramasam mu diye düşünüyorum. Rahatsız etmek istemiyorum ama sesini de duymak istiyorum cook özledimAnliyorum canim bazi anlar oluyor insan korkuya endiseye dusuyor tabiki insaniz sonucta:)yahu iste diyom erkek hastaysa tam sirasidir bazi seylerinamma nazli oluyolar bunlar o yuzden simdi harekete gecme vaktidir...bekleme
Kiz ben sana ara diyorum bak pisman olmassin ne olacak sanki anaaAbla gittim yine odasında yoktu valla şimdi de telefonun başında böyle arasam mu aramasam mu diye düşünüyorum. Rahatsız etmek istemiyorum ama sesini de duymak istiyorum cook özledim
Sapkami oruyon bacim beremi
Çorap oruyorum ama kimin başına geciririm bilmemSapkami oruyon bacim beremi
Yok canim lyonLyon varmı
Çorap oruyorum ama kimin başına geciririm bilmem
Bu maddi sıkıntılar devam ederse bende soyucam.banka olmadı böbreğimi saticambanka soyacam ben bana ver
Kiz niye verecen bobregiBu maddi sıkıntılar devam ederse bende soyucam.banka olmadı böbreğimi saticam
Canim lyon olmasi sartmi surda iki muhabbettin belini kiriyoruzLyon varmı
Amannn oyle de olsa bize oluyo boylede olsaOlan yine bize olur valla
Olmaz benim panik atağın varAmannn oyle de olsa bize oluyo boylede olsafenami bir adrenalin olur bize nanannannnnnnn eller yukarii
Allahhhh irezil olacaz deseneOlmaz benim panik atağın var
Tamam üçte ikisi benim biri senin olsun napim buda benim fedakatligim olsunSonrada dersin ama paralari boluselim dimiher isi bana gordurecen uyanik sirine
Yaw allah razi olsun yaa ne kadar fedakarsin gozlerim yasardiTamam üçte ikisi benim biri senin olsun napim buda benim fedakatligim olsun
Bende kafama çorap geçirecek halmi varYaw allah razi olsun yaa ne kadar fedakarsin gozlerim yasardila her isi ben gorecem hirgiz damgasi yicem bide ohhh sultandaki rahata bak sen yok yaawww sende kafaya corap gecirirsen kirisiriz
Bende de yok vallaBende kafama çorap geçirecek halmi var