- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi naneelimoonn
Hee bize Allah versin arık napalim buna da sukurBende de yok vallafakir fakir takilmaya devam o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee bize Allah versin arık napalim buna da sukurBende de yok vallafakir fakir takilmaya devam o zaman
Aynen sirinim bin sukur halimize:)Hee bize Allah versin arık napalim buna da sukur
Eee guzelimm arayan bulur demisler hosgeldin topikime ayy sevindirik oldum nasilsin canim gorusmeyeliSelaaaaam
Dinozorlarda seni göremeyince panikledim naneelimoonn . Fazla uzağa gitmiş olamaz dedim, kanıtları takip edip burda buldum seni
Diğer başlık hareketsiz :/
Eee guzelimm arayan bulur demisler hosgeldin topikime ayy sevindirik oldum nasilsin canim gorusmeyeli
Aman gulum allah iyilik versin:)valla bizde oyle yuvarlanip gidiyoruz isteiyiler cok sukur teyzesi enerjileri yuksek masallah bende pil bitiyo o ayri tabiuyudular cok sukurde azcik keyif yapiyom bendesen neler yapiyosun bakim ?İyiyim şükür :)) Sen ve senin 3 silahşörlerle tekne kazıntısı nasılsınızz
Aman gulum allah iyilik versin:)valla bizde oyle yuvarlanip gidiyoruz isteiyiler cok sukur teyzesi enerjileri yuksek masallah bende pil bitiyo o ayri tabiuyudular cok sukurde azcik keyif yapiyom bendesen neler yapiyosun bakim ?
Gecmis olsun canim yaa oyle yata yata da halsiz dusersin,hareket et biraz et suyuna corba yap ic bol limonlu..bide bogazina tarcin limon ve bal karisimi yap gunde 3 defa ye ondan iyi geliyor bogaza tavsiye ederimTipik öğrenci hali, bu sefer dertten sıkıntıdan değil parasızlıktan tıkıldım eve
Boğazlarım kötüydü faranjit olmuş, annemin deyimiyle malak gibi yatıyorum tüm gün gelsin bitki çayları, gitsin antibiyotikler hobareeey
Gecmis olsun canim yaa oyle yata yata da halsiz dusersin,hareket et biraz et suyuna corba yap ic bol limonlu..bide bogazina tarcin limon ve bal karisimi yap gunde 3 defa ye ondan iyi geliyor bogaza tavsiye ederim
Tarcin iyi geliyo tatlim sen dedigim karisimi yap :)valla daha ayari bozulmasinda ne olsun cok bile dayandi bizeoyle yorgunumki gozlerim istemsiz kapaniyo valla ben yatayim en iyisi kuzum sende gel arada buraya takilirizkendine cok iyi bak gecmis olsun tekrar sicak tut kendini opuyorum canim iyi gecelerAynen arada bi süpürge, vileda yapıyorum, bi çorba yapıyorum sonra hoop yatış..
Tarçın da ekleyeyim madem. Zencefil zerdeçal karabiber yapıyodum genelde belki onun da faydası olur. Öyle saçma ki hava 3 gündür, bildiğin sıcak 17 18 derece. Şimdi kar geliyomuş yarın. Te allahım iyice bozduk bu dünyanın ayarını ..
Iyi geceler naneciimm allah rahatlik versinTarcin iyi geliyo tatlim sen dedigim karisimi yap :)valla daha ayari bozulmasinda ne olsun cok bile dayandi bizeoyle yorgunumki gozlerim istemsiz kapaniyo valla ben yatayim en iyisi kuzum sende gel arada buraya takilirizkendine cok iyi bak gecmis olsun tekrar sicak tut kendini opuyorum canim iyi geceler
Tarcin iyi geliyo tatlim sen dedigim karisimi yap :)valla daha ayari bozulmasinda ne olsun cok bile dayandi bizeoyle yorgunumki gozlerim istemsiz kapaniyo valla ben yatayim en iyisi kuzum sende gel arada buraya takilirizkendine cok iyi bak gecmis olsun tekrar sicak tut kendini opuyorum canim iyi geceler
Hic sorma canim yaa buralarda kuru soguk valla yagmur yagsa bari yumusar hava biraz oda yok..Keske burayada kar yagsa 3 yildir hasret gittim.. bol bol yagmur var buralardada kuru soguk birde..
Amannn cirkin olsun:)ne demisler allah cirkin bahti versin sansli oluyolarmis ayni benim gibiine yapacam guzelligi sansim olmadikdan sonraBenin kizim çirkin kız oluyor ama çok tatlı
Aynen vallaAmannn cirkin olsun:)ne demisler allah cirkin bahti versin sansli oluyolarmis ayni benim gibiine yapacam guzelligi sansim olmadikdan sonra
Hayirli cumalar yavrucumyaw sen niye halta guluyon bakimHayırlı Cumalarr kızlarr bayanlarr ve nanelimonumm